ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 05:38
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Червень » 19 » Завершили роботу пришкільні табори із денним перебуванням дітей
13:31
Завершили роботу пришкільні табори із денним перебуванням дітей

   16 червня  завершили роботу пришкільні оздоровчі табори із денним перебуванням дітей, що діяли на базі  загальноосвітніх навчальних закладів міста Ізяслав.
   За дні роботи таборів діти, що у них  перебували, ще більше подружились, отримали багато нової, цікавої інформації, побували у різних містах, провели цікаві екскурсії.
   Так вихованці табору «Сонечко» Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 за це період побували в містах Рівне, Вінниця, Львів, Острог де вони отримали змогу відвідати зоопарк, музеї, виставки, покататися на ковзанах, помилуватись фонтанами. Також вихователі табору організували екскурсії та ТОВ «Бартнік» та на ПП «Ізяславмолпродукт». У випадку негоди для розваг у закладі в приміщенні спортивного залу було облаштовано ціле ігрове містечко з батутом, різноманітними атракціонами, іграми та конкурсами. А яке захоплення викликали екскурсії на природу, де діти смажили та вогнищі сосиски, сало, хліб.
   Як підсумок  роботи табору 16 червня відбувся великий гала-концерт "Таланти табору", у якому прийняли участь усі вісім загонів. Вихованці табору «Світанок» весело співали,  виконували запальні танці, розповідали анекдоти, ставили сценки так, що навіть не хотілося розлучатись.
На завершення заходу провели цікаву вікторину, за яку усі отримали з рук начальника табору Наталії Савчук призи, привітали іменинників червня та дружно усі потанцювали.


   Також 16 червня відбулось закриття пришкільного англомовного табору з удосконаленням мовленнєвих навичок «Бригантина» у Ізяславській загальноосвітній школі I-II ступенів № 4 ім. В. Кобернюка. На захід до закладу завітав заступник голови районної державної адміністрації Володимир Левченко.
   Володимир Борисович подякував організаторам пришкільного табору за організовану належним чином його роботу, за змістовне наповнення кожного дня роботи табору. Особливі слова подяку В.Левченко висловив волонтеру із Великої Британії Джозефу Рейнольдсу Вільямсу за його внесок у розвиток мовленнєвих навичок дітей. На згадку про роботу у таборі «Бригантина» виховники та діти подарували гостю із Великобританії вишиванку, яку той із радістю одразу ж  і приміряв.
   А робота табору завершилася частуванням козацьким кулішем та юшкою, до готування якої діти активно долучились.

Фотогалерея та відеоматеріали (Ізяславська ЗОШ №1)

Фотогалерея та відеоматеріали (Ізяславська ЗОШ №4)

Переглядів: 249 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0