ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 27.04.2024, 14:31
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 Спорт

Спорт

24.07.2018

Незважаючи на сезон відпусток, спортивне життя Ізяславщини в розпалі. В неділю, 22 липня, в селі Ліщани пройшов черговий тур другого кола районних змагань з футболу, які відбуваються за ініціативи сектору молоді та спорту відділу освіти,молоді та спорту райдержадміністрації.

За звання чемпіона запеклу боротьбу вели п’ять команд – Радошівки, Ізяслава, Теліжинець, Ліщан та Путринець. Після першого кола чемпіонату, про свої амбіції та бажання перемогти заявили футболісти з Теліжинець та Ліщан. Саме вони є лідерами в гонці за чемпіонство.

На жаль, ізяславчани втратили шанси посісти перше місце в районних змаганнях. Гравці з Ізяслава зазнали поразки від одного з фаворитів турніру. Теліжинецькі футболісти перемогли з рахунком 3:1. В паралельному матчі ліщанці впевнено переграли своїх суперників із Радошівки 2:0 та залишились у лідерах чемпіонату.

Боротьба за перемогу продовжується. Саме друге коло є вирішальним. Команди готові до останнього битись за звання найкращих у цьому році. Вболівальникам залишається палко підтримувати свої команди та вести їх уперед, не дозволяючи відступати.

Наступний тур районних змагань відбудеться в неділю, 29 липня, в Ізяславі. Тож, прийди і підтримай своїх фаворитів і отримай змогу поспостерігати за запеклими протистояннями та гарною грою.

Дмитро Рабчевський, студент 2 курсу НаУ «Острозька академія»


17.07.2018

У рамках відзначення 28-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України відбувся черговий тур чемпіонату Ізяславщини з футболу серед дорослих.

Змагання відбулися на стадіоні с.Теліжинці. Метою змагань слугує розвиток в колективах фізичної культури і спорту та виховання патріотизму та поваги до державних символів України.

Завдяки зусиллям місцевого палкого прихильника футболу Віктора Риголя було створено належні умови для проведення футбольного поєдинку.

Відкриваючи матч, із вітальним словом виступив завідувач сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віталій Ткачук.

Турнір на зеленому газоні зібрав 4 команди із сіл Теліжинці, Путринці, Ліщани та міста Ізяслав.

У впертій боротьбі за перемогу гравці кожної команди використовували не тільки весь свій технічний і тактичний арсенал, але і вміння відчувати партнера. А вболівальники бурхливо реагували на кожне вдале «прокидання» і забитий у ворота м’яч.

Цього разу у сутичках зустрілись команди с.Теліжинці та с.Путринці, які зіграли із рахунком 8:3 на користь с.Теліжинці. Також захоплюючим був футбольний поєдинок між командами с.Ліщани та м.Ізяслав, де в надзвичайній боротьбі виграла команда с.Ліщани із рахунком 3:2.

Учасники змагань показали глядачам захоплюючу гру та продемонстрували власну майстерність, а також спортивний дух та волю до перемоги.

Подібні спортивні заходи - відмінна можливість для кожного перевірити свої сили і довести вміння домагатися поставлених цілей.

02.07.2018

29 червня з нагоди 22-ї річниці Конституції України, Дня молоді та Дня міста Ізяслав сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді і спорту районної державної адміністрації за підтримки Ізяславської міської ради було організовано спортивне свято.

Спортивне дійство розпочалось з кросу вулицями рідного міста під лозунгом «Молодь обирає здоровий спосіб життя». Стартували учасники забігу від Ізяславського районного будинку культури. Фініш відбувся на території Ізяславського міського пляжу, де на учасників кросу вже чекали члени Великорадогощанського січового товариства із села Велика Радогощ та жителі міста, які завітали на свято.

Учасників змагань привітали завідувач сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Віталій Ткачук та заступник Ізяславського міського голови Віталій Андрійчук.

Члени Великорадогощанського січового товариства із села Велика Радогощ на чолі зі своїм виховником Миколою Мельником провели для учасників спортивного заходу майстер-клас з різних козацьких видів єдиноборств. У ході майстер-класу чимало учасників заходу взяли участь у різних козацьких випробуваннях.

Організаторами заходу було проведено: спортивні ігри - пляжний волейбол (хлопці); інтелектуальні ігри – складання Кубика Рубіка на швидкість(хлопці), шахи (хлопці); силові види спорту: штовхання довбні (хлопці, дівчата), армреслінг (дівчата), перетягування канату (хлопці).

У підсумку змагань отримали такі результати:

Армреслінг: 1 місце – Пирогівська Ірина, 2 – СлісарчукАльона, 3 – Грицишин Вероніка.

Швидкісне збирання Кубика Рубіка: 1 – Романюк Денис (швидкість збирання 16.75 сек.), 2 – Демчук Андрій (29.44 сек.), 3 – Романюк Костянтин (46.79 сек.)

Перетягування канату: 1 місце – команда «П’ятірочка», 2 – команда «Вовк», 3 – команда «Юнь Поділля».

У змаганнях з шахів 1 місце розділили Нечай Валентин та Сліпчук Володимир.

У змаганнях з штовхання довбні перші місця посіли Дукач Дмитро та Мацех Ольга.

У змаганнях з пляжного волейболу перемогу здобули Голик Віталій та Дукач Дмитро.

Переможці змагань були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації та Ізяславської міської ради, та призовими коштами від Ізяславської міської ради.

Завершилось спортивне свято частуванням козацького кулешу від членів Великорадогощанського січового товариства.

            Організатори свята висловлюють подяку усім хто допомагав у проведенні змагань та брав активну участь у спортивних заходах.

Фотогалерея

14.06.2018

Кубик Рубіка набирає все більшої популярності на Ізяславщині

У 1974 венгерський скульптор і викладач архітектури Ерне Рубік винайшов одну з самих популярних і відомих іграшок у світі. Вважається, що дана іграшка - є лідер серед всіх іграшок по загальній кількості продажів, так як по всьому світу було продано більше 350 млн. екземплярів, як оригінальних, так і різних аналогів.

Так от, люди, що захоплюються швидкісною збіркою кубика Рубіка, називаються спідкуберами. А сама швидкісна збірка - спідкубінг. На даний момент одним з найпопулярніших методів швидкісної збірки є метод Джесіки Фрідріх.

Вже кілька років  поспіль в Україні проводяться чемпіонати зі швидкісного складання кубика Рубіка - спідкубингу, що проводяться під керівництвом і наглядом Всесвітньої асоціації кубика. Основною метою таких змагань організатори називають розвиток інтересу суспільства до інтелектуальних ігор та здорового способу життя.

Цього річ Романюк Денис, учень 6-класу Ізяславської ЗОШ № 1 взяв участь у змаганнях в місті Львові навесні 2018 року та у місті Києві у змаганнях Ukrainian Open 2018, який відбувся з 1 по 3 червня 2018 року. Денис взяв участь у змаганнях з таких дисциплін як складання кубика 3 на 3, 2 на 2, 4 на 4, 5 на 5, 3 на 3 однією рукою, мегамінск та пірамідки.     Власні рекорди кубика 3 на 3 – 22 секунди, 2 на 2 – 6 секунд,  4 на 4 – 1 хвилина 42 секунди, 3 на 3 однією рукою – 46 секунд, пірамідки – 10 секунд. Змагався юний спідкубер поряд з відомими спортсменами України Левом Голубом, Максимом Єллі, Нікітою Ковальчуком, Максимом Жаровим та іншими відомими спідкуберами України, що неодноразово встановлювали рекорди збірок України. На цих змаганнях Денис мав змогу не лише брати участь у збірках різних головоломок, а й судити інших учасників змагань, оскільки він вже не є новачком з цього виду спорту, має власний «кабінет» в світовій спілці спідкуберів, де зазначені власні рекорди та чемпіонати в яких він брав участь.

Денис наполегливо  щоденно тренується покращуючи свої результати, вивчає різні методики збірки різних головоломок та збирає колекцію професійних кубиків.

Декілька раз на місяць відбуваються зустрічі спідкуберів міста Ізяслава, де хлопці тренуються, змагаються та обмінюються досвідом збірки різноманітних головоломок.

Денис відкрив для себе новий захоплюючий світ головоломок, наполегливо вирішив докласти всіх можливих зусиль для розвитку цього захоплення в рідному місті і мріє, що такі змаганнябудуть проводитись в Ізяславі і започаткується власний чемпіонат зі швидкісного розв'язування головоломок та інтелектуальних ігор.


03.05.2017

Відбувся Чемпіонат району з футзалу

   Вслід за Чемпіонатом району з футзалу, сектор молоді та спорту організував кубок району з футболу. У цих спортивних змаганнях цьогоріч перемогу  виборювали  7 команд, які були поділені на дві групи.  Група А: с. Путринці, м. Ізяслав "Харчомаш, с. Ліщани "Агро-Інвест". Група Б: с. Михнів, с. Білогородка, м. Ізяслав "ІВК 31", с. Теліжинці "Камчатка". У групових матчах  точилася безкомпромісна боротьба. Особливо цікавою була гра  між командами  с. Михнів та с. Білогородка .  Градус поєдинку ще до початку матчу обіцяв бути високим, адже зустрічалися два сусідні села.

   Після групових матчів до фіналу вийшли команди м. Ізяслав "Харчомаш" та с. Теліжинці "Камчатка". До фіналу команди пройшли різний шлях. Команда з м. Ізяслава  зіграла тільки 2 матчі, а команда «Камчатка» –  3 матчі. Матч команди розпочали з обережних атак. Хорошу гру показали футболісти обох команд. А на 10 хвилині матчу неузгодженістю між захисниками команди "Харчомаш" скористався гравець з с. Теліжинці та переграв голкіпера. Після пропущеного голу ізяславські  футболісти дещо активізувалися і почали гостро атакувати. Загалом перший тайм прошов в рівній боротьбі.

   Під час другого тайму в одній з контратак футболісти с. Теліжинці подвоїли рахунок і перемогли. Матч пройшов в напруженій боротьбі на кожному клаптику футбольного поля, було багато зупинок через порушення, арбітр матчу показав 4  жовтих карток.

   У  неділю вболівальники побачили красивий футбол.

   Завідувач сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Віталій Ткачук нагородив переможців та призерів  кубком та  грамотами. Після нагородження всі залишилися задоволені тим святом, яке подарували команди на полі.


03.05.2017

Вручення нової форми, м’ячів та наколінників юним спортсменам

   В Ізяславському районі щорічно проводяться змагання з різних видів спорту. Особливе місце серед них займають змагання спартакіади школярів Хмельницької області. 

   Спартакіада проводиться з метою збереження та зміцнення здоров’я, розвитку фізичних якостей та рухових здібностей, підвищення рівня фізичної підготовки учнівської молоді, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в загальноосвітніх навчальних закладах, масового залучення учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризації видів спорту в системі освіти області.

   Спочатку проводяться змагання районного рівня, далі – зональні міжрайонні і фінальні, у яких визначається переможець області. Цьогоріч слід відзначити змагання Спартакіади з волейболу. Гравці команди Мислятинської ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом тренера Лобачука Михайла Миколайовича стали переможцями у районних змаганнях, зональних і, нарешті, здобули перемогу у фіналі обласної спартакіади школярів у м. Хмельницькому, виборовши шанс представляти нашу область в чемпіонаті України з волейболу серед команд юнаків загальноосвітніх навчальних закладів, який відбувся 5-8 травня в м. Київ.

   Звісна річ, для участі у змаганнях такого рівня команді потрібно було придбати нову форму та м’ячі. Відділ освіти, молоді та спорту звернувся за допомогою у вирішенні цієї проблеми до керуючого відділенням ТОВ компанії «Укрелітагро» Корнійчука Володимира Костянтиновича та Мислятинського сільського голови Гордієнко Ірини Анатоліївни,  які з радістю відгукнулись на прохання.

  03 травня на території Мислятинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось урочисте вручення нової форми, м’ячів та наколінників юним спортсменам. З привітальним словом, щирими побажаннями перемог у спорті та в житті до учнів та тренера звернулись начальник відділу освіти, молоді та спорту Валентина Пилипчук, Мислятинський сільський голова Ірина Гордієнко, керуючий відділенням ТОВ компанії «Укрелітагро» Володимир Корнійчук. Задоволені такими подарунками, спортсмени одразу ж приміряли нову форму, подякували спонсорам за їхню підтримку та з натхненням вирушили готуватись до найважливіших у їхньому житті, на той момент, змагань.

   5 травня спортсмени прибули у м. Київ захищати честь Хмельницької області. У фінальних змаганнях взяли участь команди з 24 областей України. Наші юні спортсмени у напруженій боротьбі протягом трьох ігрових днів вибороли 8 місце, увійшовши в 10 найкращих команд з волейболу серед школярів в Україні.

Участь у Чемпіонаті України – найвище досягнення для наших учнів у цьому виді спорту за останні кілька десятків років. Вітаємо спортсменів та бажаємо не зупинятись на досягнутому!


23.03.2017

Спорту на селі - бути!

   З приходом нового сільського голови Годованця Володимира Васильовича значно пожвавилась спортивна робота в с. Радошівка, а саме: відновлено  спортивний зал в будинку культури, більярдний зал, поставлені тенісні столи, приведений до належного стану стадіон.

   Три роки тому з ініціативи сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та з допомогою спонсорів, меценатів та просто любителів спорту, таких як Мартинов Ігор Дмитрович, Красногір Валерій Миколайович, Петрицький Віталій, було відновлено спортивну роботу футбольної команди «Радошівка». Гравці команди своєю цікавою грою завжди збирають повні стадіони та зали вболівальників, а вже в першому сезоні вони стали призерами Чемпіонату Ізяславського району з футболу.

   19 березня 2017 року в с. Радошівка відбулось свято спорту.  Була проведена товаристська гра з футболу між командами с. Радошівка і с. Путринці, в якій перемогу здобула команда с. Радошівка. Також відбулись змагання з волейболу на кубок В. Стасюка, під час яких зустрілись команди      с. Радошівки, с. Путринці, с. Михлі, с. Плужного. В напруженій боротьбі перемогу здобула команда с. Михля.

   Із побажаннями спортивних успіхів на святі був присутній завідуючий сектору молоді та спорту Ткачук Віталій Олексійович. Він вручив грамоту за вагомий внесок у розвитку спорту на селі Мартинову Ігорю Дмитровичу, який постійно надає транспорт для перевезення спортсменів, а на цьому святі   подарував футбольній команді с. Путринці нову спортивну форму. Також Віталій Олексійович подякував сільському голові Годованцю Володимиру Васильовичу за активну діяльність по відновленню спортивно-масової роботи на території сільської ради та Красногіру Валерію Миколайовичу, який є постійним організатором спортивної роботи, творча ініціатива і натхнення якого є прикладом підростаючому поколінню.

   Всім учасникам і організаторам спортивних свят на території Радошівської сільської ради бажаємо здоров’я та нових спортивних досягнень.


16.03.2017

Визначився володар кубка району з футзалу

   Вихідними, 11 та 12 березня, на базі спорткомплексу Ізяславської ДЮСШ відбувся традиційний щорічний розіграш кубка району з футзалу серед дорослих аматорських колективів. Саме цим турніром завершується сезон осінньо-зимових змагань з цього виду спорту, які проводяться в спортивному залі ДЮСШ, та розпочинається не менш цікавий, але вже сезон великого футболу. 


   У перший ігровий день відбулися стикові матчі, в яких брали участь 12 команд району, а саме: «Горинь-ветерани», «Харчомаш», «ІВК№31», «ЗВК №58», «Національна поліція» з Ізяслава, «Радошівка», «Михля», по дві команди було представлено з Ліщан та Теліжинець, а також вперше в таких змаганнях брали участь спортсмени з с.Чотирбоки Шепетівського району. Після проведеного жеребкування, були визначені пари учасників, адже змагання на розіграш подібних кубків відбувається за олімпійською системою, тобто та команда, що програла, вибуває зі змагань. І цього дня, за задумом організаторів – районної федерації футболу, були визначені 4 кращі команди, які зустрічалися між собою у півфінальних та фінальних матчах вже у неділю. До цієї стадії змагань потрапили лише команди «Горинь-ветерани», «Теліжинці», «Харчомаш» та «ЗВК№58».


   У неділю перший поєдинок відбувся між командою ветеранів та Теліжинець. Незважаючи на середній вік ветеранів, ця команда зуміла дати досить достойний спротив команді молодих футболістів, які, в переважній своїй більшості, представляють футбольні аматорські колективи Славути та цьогоріч брали участь у чемпіонаті області з футзалу. Після першого тайму цієї гри, ветерани навіть були попереду з рахунком 1:0. Але, все ж таки, їм не вдалось втримати цю перевагу та після численних атак суперника, ізяславчани пропустили два м’ячі. До останньої ігрової секунди після пропущеного 2 гола господарі поля намагалися зрівняти рахунок, але фортуна була не на їх боці. Після серії потужних ударів, м’яч ніяк не хотів вражати ворота гостей. За останніх декілька хвилин гри ворота суперника лише тричі рятувала штанга. 


   Друга гра, у якій зустрічались команди «Харчомаш» та «ЗВК№58», інтриги було дещо менше. Адже з перших хвилин поєдинку віце-чемпіони району демонстрували справжню командну гру та перемогли спортсменів з установи з рахунком 4:1.


   Фінальне протистояння, у якому зійшлись футболісти, які представляли Теліжинці, та спортсмени з мікрорайону «Харчомаш», було теж досить емоційним та непередбачуваним. Адже клас обох команд для аматорського рівня є досить високим. Перший тайм був рівний за грою та небезпечними моментами, але закінчився перемогою господарів з рахунком 2:0. Другий тайм змусив трішки їх понервувати. Адже гості з перших хвилин скоротили відрив. Але вже за п’ять хвилин до закінчення ігрового часу, ізяславчанам вдалось вразити ворота суперника ще раз, і таким чином встановити переможний результат поєдинку – 3:1.


   Отже, цього року володарями зимового кубка району з футзалу заслужено стала команда «Харчомаш», яка у фіналі здолала непростого суперника. Команду, яка представлена, в переважній своїй більшості, вихованцями славутського футболу. По завершенню змагань почесний трофей – кубок району – вручив переможцям начальник сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Віталій Ткачук. Крім того, за гарну гру він відзначив грамотами й команди ветеранів та Теліжинець. 


В.Сложинський

Фотогалерея


10.03.2017

  Володимир Антонюк вихованець Ізяславської ДЮСШ  у складі футбольної збірної України переміг на Паралімпійських іграх 2016. За це він отримає 15 тисяч гривень. Указ про присвоєння президентської стипендії підписав Петро Порошенко.


05.03.2017

Розіграш Кубку з міні-футболу 5 березня 2017 року

   5 березня  в селі Плужне, у спортивному комплексі «Епіцентр», відбувся традиційний розіграш Кубку з міні-футболу, присвяченого вшануванню пам'яті Героя Радянського Союзу Романа Бортника, уродженця села Плужне.

   Цього року участь в змаганнях взяли команди із 4 сіл та дві команди з міста Ізяслав СК "Національна поліція" і ФК "Горинь-Ветеран".

   У ході напруженої боротьби третє місце виборола команда села Борисів. Команда ФК "Горинь-Ветеран" з Ізяслава, де зібралися гравці «сплав мудрості та молодості» у дружній, але непоступливій боротьбі, виборола друге місце. Перше місце виборола команда господарів турніру - ФК "Плужне". Командам було вручено дипломи та подарунки.


19.02.2017

Обласний турнір з міні-футболу серед ветеранів, присвячений 28-ій річниці виводу військ з Афганістану

   19 лютого в приміщенні Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся обласний  турнір з міні-футболу серед ветеранів( 50 +), присвячений  28-ій річниці виводу  військ з Афганістану. У цьому році за перше місце змагалися команди з м. Ізяслав, м. Красилів, м. Хмельницький, смт. Теофіполь та  м. Кам’янець - Подільський.  Сектор молоді та спорту  активно підключається до такого заходу, адже ветеранський футбольний рух для нас надзвичайно важливий. Молодь Ізяславщини рівняється на ветеранів і ми завжди раді організовувати змагання для них, адже вони є прикладом нашому підростаючому поколінню.

   Дружня  спортивна боротьба тривала протягом всіх ігор та  перемогу отримала команда із  м. Красилів, друге місце посіла команда із м. Хмельницького, третє – із м. Ізяслава. На урочисту церемонію нагородження завітав голова Ізяславської районної спілки ветеранів Афганістану Василь Тележинський. У своєму виступі він привітав присутніх із 28-ю річницею виведення військ з Афганістану, а також щиро подякув та нагородив грамотами  «За вагомий внесок і активну громадську діяльність у справі популяризації фізичної культури та спорту району»: завідуючого сектором молоді та спорту Ткачука Віталія та Заслуженого тренера України, ветерана Ізяславського футболу Бойчука Миколу Івановича. В свою чергу, переможці і призери змагань отримали кубки та дипломи від Ізяславської районної спілки ветеранів Афганістану.


01.02.2017

Змагання Спартакіади школярів району

   01 лютого 2017 року відбулись фінальні змагання Спартакіади школярів району  з волейблу (серед дівчат) та баскетболу (серед хлопців). Організували та провели змагання сектор молоді та спорту разом з Ізяславською ДЮСШ. Ігри проходили у спортивному комплексі Ізяславської ДЮСШ та спортивному залі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей» ім. О. Кушнірука.

   У фінальних змаганнях з волейболу у напруженій боротьбі перше місце посіла команда Михлянської ЗОШ, обігравши команду Ізяславського НВК №2, яка посіла друге місце та команду Ізяславського НВК №5, яка відповідно посіла третє місце.

   У змаганнях з баскетболу перше місце посіла команда Ізяславського НВК №2, обігравши у фіналі команду НВК №5.

   Вітаємо переможців!

Фотогалерея


14.01.2017

Чемпіонат Ізяславського району з волейболу серед чоловіків

   14 січня у м.Ізяслав, за ініціативи сектору молоді та спорту спільно з Ізяславською ДЮСШ було організовано та проведено  Чемпіонат Ізяславського району з волейболу серед чоловіків. У змаганнях прийняли участь 9 команд, які були поділені на дві групи. Змагання проходили у двох спортивних залах, де учасники виборювали право змагатися у фіналі. Суддівство забезпечили головний суддя змагань – Дукач Д.В., судді Голик В.С. та Лобачук М.М., секретарі Калашнік В.А. та Калашнік Л.В.

   Красиві, змістовні ігри показали учасники першої групи: с.Клубівка,  с.Мислятин, с.Більчинка, м.Ізяслав ІІ та не менш цікаві другої групи – м.Ізяслав І, с.Михля, с.Радошівка, с.Білогородка та с.Васьківці.

   Непередбачуваністю та інтригами характеризувалися змагання в півфіналі, де третє місце посіла команда с.Мислятин, обігравши команду с.Михля з рахунком 2:1 по партіях. Особливо напружено проходила фінальна гра, де зустрілись у протистоянні команди с.Клубівка та м.Ізяслав. У підсумку перше місце посіла команда м.Ізяслав, яка виборола перемогу з рахунком 1:2 по партіях, посунувши минулорічного чемпіона на другу сходинку.

   Як і під час нещодавно проведеного турніру з волейболу, присвяченого пам’яті тренера Ізяславської ДЮСШ О. М. Кожевнікова, трибуни були заповнені глядачами та вболівальниками, які своєю активною та емоційною підтримкою надихали спортсменів на яскраву та запеклу боротьбу.
   По закінченню змагань переможців було нагороджено грамотами Ізяславської ДЮСШ та кубком відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.


 

08.01.2017

Турнір з міні-футболу,  присвячений герою АТО

   На злеті молодих літ обірвалося життя нашого

Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської РДА © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0