ГоловнаРеєстраціяВхід Вт, 16.04.2024, 06:02
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Червень » 19

   Життя табору – різноманітне, цікаве та змістовне. Кожен день дарував неймовірні враження.
Так, як досвід роботи в англомовному пришкільному таборі в Ізяславській ЗОШ І-ІІ ступенів (функціонує табір“Бригантина“ уже 2 роки, інформація про діяльність була розміщена на сайті МОН України, висвітлено в обласних ЗМІ ) наявний, то  зміст роботи  був насичений, викликав інтерес в дітей, особливо спілкування з іноземним волонтером. Завдяки Джо (Джозеф Рейнольд Вільямс) вдалося урізноманітнити та покращити роботу, а так ... Читати далі »

Переглядів: 331 | Додав: Admin-VO | Дата: 19.06.2017 | Коментарі (0)

   16 червня  завершили роботу пришкільні оздоровчі табори із денним перебуванням дітей, що діяли на базі  загальноосвітніх навчальних закладів міста Ізяслав.
   За дні роботи таборів діти, що у них  перебували, ще більше подружились, отримали багато нової, цікавої інформації, побували у різних містах, провели цікаві екскурсії.
   Так вихованці табору «Сонечко» Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 за це період побували в містах Рівне, Вінниця, Львів, Острог де вони отримали змогу відвідати зоопарк, музеї, виставки, покататися на ковзанах, помилуватись фо ... Читати далі »

Переглядів: 247 | Додав: Admin-VO | Дата: 19.06.2017 | Коментарі (0)

   16 червня відбулася розширена нарада керівників загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів за участю заступника голови райдержадміністрації В.Левченка, начальника управління фінансів С.Журавля та представника міської ради. Відкрила нараду начальник відділу Валентина Віталіївна, яка оголосила план роботи та узгодила регламент роботи.  Про підготовку дітей старшого дошкільного віку до навчання в школі розповіла методист райметодкабінету Г. Денисевич. Далі про підсумки охоплення навчанням дітей в 2016-2017 навчальному році та стан виконання Інструкції з обліку дітей та підлітків шкільного віку ... Читати далі »

Переглядів: 283 | Додав: Admin-VO | Дата: 19.06.2017 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0