ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 01:48
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Червень » 1 » З днем захисту дітей!
15:42
З днем захисту дітей!

   У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. 

   Любі діти! Ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.Дитина в сім'ї є продовженням роду, а в державі – запорука подальшого існування народу. Саме тому,  піклування про підростаюче покоління, його майбутнє повинно бути спільним обов'язком батьків, суспільства та держави. Наша повсякденна мета - виростити дітей фізично здоровими, духовно багатими, підготовленими до самостійного життя, справжніми патріотами своєї країни.

   У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. 

   Отож давайте кожного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. 

   Зичу вам, хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

 

Начальник відділу освіти, молоді та спорту В. Пилипчук

Переглядів: 310 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0