ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 29.03.2024, 14:43
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Червень » 01

   У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. 

   Любі діти! Ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.Дитина в сім'ї є продовженням роду, а в державі – запорука подальшого існування народу. Саме тому,  піклування про підростаюче покоління, його майбутнє повинно бути спільним обов'язком батьків, суспільства та держави. Наша повсякденна мета - виростити дітей фізично здорови ... Читати далі »

Переглядів: 308 | Додав: Admin-VO | Дата: 01.06.2017 | Коментарі (0)

   Упродовж з 29 травня по 03 червня    2017 року на базі оздоровчого туристсько – краєзнавчого наметового табору «Січ» проходить  районний етап Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

   На Січі зустрілися  козацькі рої Великорадогощанської ЗОШ І-ІІ ст. «Січ», Плужненського НВК «Плужненські патріоти», ... Читати далі »

Переглядів: 379 | Додав: Admin-VO | Дата: 01.06.2017 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0