ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 14:53
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Жовтень » 20 » В Ізяславі відбувся профорієнтаційний захід для випускників закладів освіти району «Подорож у світ професій»
12:46
В Ізяславі відбувся профорієнтаційний захід для випускників закладів освіти району «Подорож у світ професій»

   Саме молоде покоління завжди було і залишається трудовим потенціалом будь-якої держави. І від того, наскільки воно може реалізувати себе, вагомим чинником залежить розвиток суспільства в цілому. Перед випускниками сьогодення стоїть нелегке завдання вибору професії  до душі, визначення  свого подальшого професійного життєвого шляху. Учнів випускних класів хвилює питання: «Ким бути? Як знайти головну справу свого життя, щоб приносити найбільшу користь людям, країні, відчувати себе потрібним, повноцінним і задоволеним своєю працею».
    На базі Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» Ізяславським районним центром зайнятості 19 жовтня було організовано проведення тематичного профорієнтаційного заходу для випускників закладів освіти району «Подорож у світ професій». Мета заходу - розширити та систематизувати знання про зміст професій, навчальні заклади та допомогти  у  виборі майбутньої професії.
   Відкрила зустріч директор Ізяславського районного центру зайнятості Марія Літвінчук, яка побажала учням не помилитися з вибором подальшої справи свого життя, знайти своє покликання, отримати професію чи спеціальність та успішно працевлаштуватись.
    Для учнівської молоді Ізяславського району представники ряду  професійних та вищих навчальних закладів Хмельницької області І-IV рівнів акредитації було представлено напрямки підготовки за освітніми кваліфікаціями «молодший спеціаліст», «бакалавр» та «магістр». Вони  демонстрували відеоролики про свій навчальний заклад, про матеріальну базу, соціальну сферу та умови вступу  до навчального закладу.
Також під час заходу «Подорож у світ професій» працювали консультаційні пункти, де учні могли отримати інформацію про навчальні заклади, умови вступу до них та напрями навчання. Фахівці Ізяславського районного центру зайнятості організували роботу профінформаційного сектору, який наповнили теками та буклетами з описами професій для молоді.  
   Цей захід дав змогу старшокласникам докладніше ознайомитися з умовами вступу до навчальних закладів, поспілкуватися з представниками навчальних закладів, психологами та визначитися у своєму виборі.

Фотогалерея

Переглядів: 244 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0