ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 29.03.2024, 06:51
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Жовтень » 20

   Багато століть тому в Україні стали святкувати день Покрови Пресвятої Богородиці, або, як зазвичай кажуть, “Святої Покрови”. Це одне з найбільш шанованих свят в Україні. Особливо його любили запорізькі козаки. Козаки вірили, що Матір Божа захищає, допомагає їм і прославляли її. Ми святкуємо цей день як День захисника Вітчизни. Але важливо вшановувати наших захисників не тільки у дні визначних дат. Пам'ять народу жива тоді, коли ми підтримуємо її, передаємо з покоління у покоління щодня.

... Читати далі »
Переглядів: 307 | Додав: Admin-VO | Дата: 20.10.2017 | Коментарі (0)

   У ці жовтневі дні освітянська спільнота Хмельниччини   відзначає 50-ту річницю від створення районних (міських) методичних кабінетів в Україні. 
   У контексті освітніх, педагогічних процесів і систем інноваційне середовище освітньої галузі України розглядається як спеціально створена система  умов організації освіти, спрямованих на формування якісних змін в освіті, педагогічному процесі, навчанні та вихованні школярів.
   Інноваційне середовище є сукупністю відповідних умов, створених для реалізації соціально-педагогічної ініціативи й пошуку. Основною джерельною базою інноваційного середовища є соціально-педагогічна ініціатива. І велика роль у формуванні ініціативного сучасного педагога належить працівникам методичних служб освітньої галузі. Завдяки самовідданій, наполегливій праці методистів забезпечується  якісний супровід викладанн ... Читати далі »

Переглядів: 255 | Додав: Admin-VO | Дата: 20.10.2017 | Коментарі (0)

   Саме молоде покоління завжди було і залишається трудовим потенціалом будь-якої держави. І від того, наскільки воно може реалізувати себе, вагомим чинником залежить розвиток суспільства в цілому. Перед випускниками сьогодення стоїть нелегке завдання вибору професії  до душі, визначення  свого подальшого професійного життєвого шляху. Учнів випускних класів хвилює питання: «Ким бути? Як знайти головну справу свого життя, щоб приносити найбільшу користь людям, країні, відчувати себе потрібним, повноцінним і задоволеним своєю працею».
    На базі Ізяславського районного ... Читати далі »

Переглядів: 240 | Додав: Admin-VO | Дата: 20.10.2017 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0