ГоловнаРеєстраціяВхід Ср, 24.04.2024, 06:40
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Квітень » 13 » Твори добро - даруй надію
07:15
Твори добро - даруй надію

   Люди часто говорять: " Твори добро, і тоді світ поповниться ще однією хорошою людиною». І це - цілковита правда.
А чи важливо примножувати добро в наш час? Без сумніву! Дуже  хотілося б, щоб у всьому світі не хворіли діти, не було воєн, під час яких гинуть люди, та усі були щасливими. Проте, в сучасному буремному несправедливому світі, це доволі непросто. 
Милосердя – це одна з найважливіших якостей особистості. Воно полягає не в словах, а в конкретних справах. Творити добро може кожен, незалежно від віку, статі, умов існування, релігійних вподобань. Добро – це людяність, взаємодопомога, це особливе ставлення один до одного та до всього живого на планеті. Роби  добро безкорисливо, від щирого серця, з теплотою у душі і гарними помислами.
Здавалось, що суспільство збайдужіло до чужої біди, але події в Україні останніх років свідчать про інше. 
Приємно до глибини душі, що  учні, педагоги, батьки Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей» імені Олександра Кушнірука не лишаються осторонь чужих проблем, а постійно надають допомогу тим, хто її потребує.
Тішить нас те, що зібрані  кошти,  допомогли когось вилікувати,  врятувати чиєсь життя, малюнки, листи дітей підтримують і піднімають настрій бійцям, смаколики нагадують про рідну домівку, а теплі речі зігрівають серця.
Наша доброта та небайдужість до чужих проблем не лишилася непоміченою. Ми увійшли у трійку найактивніших волонтерських колективів Хмельниччини.
   5 квітня, в обласній філармонії відбулась  церемонія нагородження  переможців регіонального конкурсу «Благодійна Хмельниччина 2017». Волонтери, митці, підприємці, молодіжні і громадські організації "змагались" у 10 номінаціях. Конкурс вдруге на Хмельниччині організовує Асоціація благодійників України, а постійним партнером в регіоні є Громадська організація «Мистецька сотня «Гайдамаки». Серед лауреатів, яких вітали, був і наш заклад. Як винагороду за нашу допомогу, ми  отримали диплом за 3 місце у номінації: «Молодіжна благодійність» Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2017».  
Ця винагорода – це плідна співпраця учнівського, батьківського та вчительського  колективів нашої школи. Дякуємо усім, хто долучився до волонтерської діяльності закладу.
Хочеться, щоб девізом усіх людей був вислів О. Довженка: «Життя таке коротке. Поспішайте творити добро».


Грубіян Л.О., педагог-організатор,
Хоміцька М.А., голова батьківського комітету Ізяславського НВК №2

Переглядів: 377 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0