ГоловнаРеєстраціяВхід Вт, 16.04.2024, 10:17
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Квітень » 13

   Люди часто говорять: " Твори добро, і тоді світ поповниться ще однією хорошою людиною». І це - цілковита правда.
А чи важливо примножувати добро в наш час? Без сумніву! Дуже  хотілося б, щоб у всьому світі не хворіли діти, не було воєн, під час яких гинуть люди, та усі були щасливими. Проте, в сучасному буремному несправедливому світі, це доволі непросто. 
Милосердя – це одна з найважливіших якостей особистості. Воно полягає не в словах, а в конкретних справах. Творити добро може кожен, незалежно від віку, статі, умов існування, релігійних вподобань. Добро &ndash ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: Admin-VO | Дата: 13.04.2018 | Коментарі (0)

6 квітня 2018 у м. Славута відбулася товариська зустріч юних боксерів Ізяславської ДЮСШ,  Теофіпольскої ДЮСШ, Шепетівської ДЮСШ  та Славутської ДЮСШ. Для наших спортсменів це був перший досвід на боксерському рингу. Змагалися наші вихованці під керівництвом тренера-викладача Яковишина Володимира Сергійовича. Всі учасники змагань були задоволені, оскільки переможців і переможених не було, тому що зустріч була товариська. Володимир Сергійович відзначив кращих вихованців Ізяславської ДЮСШ, ними стали : Бендій Вадим, Глодан Бо ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: Admin-VO | Дата: 13.04.2018 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0