ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 03:22
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Березень » 24 » Робота гуртка "Джура"
08:51
Робота гуртка "Джура"

   Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є важливою складовою системи патріотичного виховання, що формується в українському суспільстві.

   Як відомо, за Козацької доби державотворчі процеси на українських землях були найбільш послідовними і дали світові перші зразки демократичного устрою суспільства, а на історичну арену вийшла велика кількість видатних державних діячів, організаторів військової справи, подвижників української духовності, які сповідували кращі принципи європейського лицарства та глибоко шанували українські народні традиції і звичаї.

   З метою сприяння організації роботи з патріотичного виховання дітей та молоді на прикладах історичних подій становлення Української державності, героїки визвольних рухів, українського козацтва в Ізяславському НВК №5 працює гурток «Джура» під керівництвом вчителя фізичної культури Слобоженюка В.П. Саме героїчні подвиги українського народу та видатні особистості і їх діяльність стають прикладами для наслідування гуртківців. Учитель фізичної культури організовує фізичну підготовку учасників гуртка, змагання, навчає практичним навичкам застосування засобів індивідуального захисту, способів виживання у несприятливих умовах, проводить практичні заняття з таборування, застосування необхідного спорядження та інвентарю (каски, мотузки, карабіни, системи та інш.)

   Така форма виховної роботи з учнівською молоддю є надзвичайно ефективною та актуальною, зважаючи на складні військово-політичні умови, що нині склалися в Україні. Високий рівень патріотизму громадян, наявність у них потрібних умінь та навичок із загальновійськових дисциплін, вміння зберегти своє життя і здоров’я, надання першої допомоги, а головне – готовність захистити Україну– ось основна мета роботи гуртка.

Переглядів: 347 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0