ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 27.04.2024, 05:34
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Березень » 24

   24 березня 2017 року на базі Ізяславського НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, ліцей" ім. О.Кушнірука відбулася нарада з відповідальними по ЗНО шкіл району. На даній нараді обговорилося питання проведення пробного ЗНО в районі, яке відбудеться 01 та 08 квітня. З основними моментами, на які потрібно звернути увагу, ознайомив присутніх Демчук Роман Олександрович, директор Ізяславського НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, ліцей" ім. О.Кушнірука, відповідальний за пункт пробного тестування. Крюкова Людмила Володимирівна, головний спеціаліст відділу, відповідальна за ЗНО в районі, надала попередні дані щодо реєстрації учнів 11 класів на основну сесію ЗНО-2017 року, наголосила на місцях проведення ЗНО з різних предметів, детальніше зупинилася на необхідності здійснення посиленого контролю за визначенням претендентів на золоті та срібні медалі та за об'єкти ... Читати далі »

Переглядів: 290 | Додав: вв | Дата: 24.03.2017 | Коментарі (0)

   Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є важливою складовою системи патріотичного виховання, що формується в українському суспільстві.

   Як відомо, за Козацької доби державотворчі процеси на українських землях були найбільш послідовними і дали світові перші зразки демократичного устрою суспільства, а на історичну арену вийшла велика кількість видатних державних діячів, організаторів військової справи, подвижників української духовності, які сповідували кращі принципи європейського лицарства та глибоко шанували українські нар ... Читати далі »

Переглядів: 347 | Додав: Admin-VO | Дата: 24.03.2017 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0