ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 07:27
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Червень » 12 » Про роботу пришкільних таборів
08:34
Про роботу пришкільних таборів

   Табір – дуже корисне місце для школяра. Психологи радять: якщо вашій дитині більше дев’яти років, їй треба більше спілкуватися з однолітками, щоб соціалізуватися. Адже саме в літньому таборі малеча зможе найбільше й найефективніше поспілкуватись з дітьми її віку.

   У пришкільних таборах цьогоріч організоване змістовне дозвілля. Ігрові, спортивні та концертні програми проводять керівники гуртків Будинку творчості дітей та юнацтва, тренери Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи.

   Для відпочиваючих у пришкільних таборах організовані екскурсії та інформаційно-туристичні програми, профілактичні заходи із попередження дитячого травматизму, екскурсії до міських пожежних частин, презентація видів спорту вихованцями ДЮСШ та зустрічі зі спортсменами. Слід нагадати, що в НВК №5  під час шкільного таборування згідно з програмою GoCamp перебуває англійський волонтер Джосеф, який знайомиться з українським побутом, традиціями, а наші школярі з цікавістю удосконалюють свої знання з англійської мови.

   31 травня відбулась поїздка в туристсько-краєзнавчий табір «СІЧ» с. Велика Радогощ, де відбулось справжнє дійство – дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). Також шкільними автобусами учні їздили в «Зелений гай», лісовий майданчик для культурного відпочинку, де змогли не лише приємно відпочити, граючись у різні ігри, спілкуючись між собою, а й вдихнути свіже та чисте повітря зеленого лісу. А які смачні смажені сосиски, приготовлені на відкритому багатті! Діти разом з вихователями смажили хліб, сало та свіжі овочі. Відбулися екскурсії на Ізяславську швейну фабрику. Технолог з пошиття одягу Ростецька Н.В. розповіла про те, як шиють одяг та запропонувала дітям спробувати попрацювати за швейною машинкою. Також школярі відвідали парк культури та відпочинку в місті Шепетівка. Крім веселих та захоплюючих атракціонів, діти поласували смачним морозивом та соками.

   Гостинно зустріли учнів у Хмельницькому обласному літературно-меморіальному музеї М. Островського, що знаходиться в місті Шепетівка. На дітей чекали екскурсії, вражаючі розповіді та перегляд фільму «Про народження та життя метелика монарха». Дітлахи змогли почути та побачити багато нового та пізнавального.

   До кінця таборування, а це 16 червня, ще планується провести чимало цікавих заходів, щоб у дітей залишились тільки позитивні емоції від перебування на відпочинку.

Переглядів: 280 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0