ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 10:19
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Червень » 12

   Табір – дуже корисне місце для школяра. Психологи радять: якщо вашій дитині більше дев’яти років, їй треба більше спілкуватися з однолітками, щоб соціалізуватися. Адже саме в літньому таборі малеча зможе найбільше й найефективніше поспілкуватись з дітьми її віку.

   У пришкільних таборах цьогоріч організоване змістовне дозвілля. Ігрові, спортивні та концертні програми проводять керівники гуртків Будинку творчості дітей та юнацтва, тренери Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи.

... Читати далі »

Переглядів: 280 | Додав: Admin-VO | Дата: 12.06.2017 | Коментарі (0)

   День народження дитячий танцювальний колектив «Престиж» Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва святкував 4 червня. Цього року вони відзначали ювілей – 10 років творчої діяльності колективу. Створений  на базі Новосільської ЗОШ І – ІІІ ступенів в 2007 році колектив "Престиж" під керівництвом Людмили Онищук за десять років з маленького танцювального гуртка  перетворився на один з найяскравіших і самобутніх танцювальних колективів Ізяславського району, який презентує танцювальне мистецтво на сценах області та України  За період існування було створ ... Читати далі »

Переглядів: 724 | Додав: Admin-VO | Дата: 12.06.2017 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0