ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 21:18
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Жовтень » 20 » Пам'ять про героїв України живе у наших серцях
14:24
Пам'ять про героїв України живе у наших серцях

   Багато століть тому в Україні стали святкувати день Покрови Пресвятої Богородиці, або, як зазвичай кажуть, “Святої Покрови”. Це одне з найбільш шанованих свят в Україні. Особливо його любили запорізькі козаки. Козаки вірили, що Матір Божа захищає, допомагає їм і прославляли її. Ми святкуємо цей день як День захисника Вітчизни. Але важливо вшановувати наших захисників не тільки у дні визначних дат. Пам'ять народу жива тоді, коли ми підтримуємо її, передаємо з покоління у покоління щодня.


   Тому педагогічний колектив Ізяславського ясла – садка № 1 «Струмочок» під керівництвом завідуючої Шаповал А.Д. щодня у своїй роботі впроваджує системний підхід до організації занять з патріотичного виховання. До дня вшанування захисників Батьківщини педагоги – вихователі старшої групи № 5 Шаповал А.Д., Кальніцька І.Б., музичний керівник Хомицька М. А. та практичний психолог Батюк Н.В. спільно з директором Ізяславської ЦРБ Кальніцькою І. Є. провели психолого – педагогічний захід « Ми –  маленькі козачата, ми – нащадки козаків». Діти – дошкільники прийшли у гості до працівників та відвідувачів центральної районної бібліотеки, розповідали про день Покрови Пресвятої Богородиці, заступниці козацтва Українського, відгадували загадки, влаштували міні – концерт: співали пісні про Україну та веселі пісні про дружбу і мир. Дітям дуже сподобалась екскурсія кімнатою ужиткового мистецтва, яку провела бібліотекар Сидорчук Л.М.

   А вже 18.10. 17 р. старші дошкільники групи № 5 разом з вихователем Кальніцькою І.Б, практичним психологом Батюк Н.В. та помічником вихователя Холод А.І. прийшли з екскурсійною програмою до пам’ятника воїнам – визволителям, загиблим у Другій Світовій війні. Директор Ізяславської ЦРБ Кальніцька І. Є. та вихователь Кальнійцька І.Б провели з дітьми бесіду про великий героїзм людей, які захищали свою державу, про те, що і сьогодні захисники нашої України жертвують собою заради нашого життя у вільній Батьківщині. Практичний психолог Батюк Н.В. провела з дітьми вправи психологічного розвантаження, ігри – асоціації. Гарний осінній день залишить у спогадах дітей пам'ять про героїв, загиблих та живих, повагу до захисників Вітчизни різних поколінь.

За матеріалами адміністрації та психологічної служби Ізяславського ясла–садка № 1

Фотогалерея

Переглядів: 307 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0