ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 11:05
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Січень » 9 » Новини та події Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи
14:53
Новини та події Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи

   05 січня  2018 року на базі Славутської ДЮСШ проходила відкрита Першість Славутської ДЮСШ з волейболу серед дівчат 2001 р.н. та молодших. В іграх взяли участь 4 команди: Ізяславська ДЮСШ , Славутська ДЮСШ 1, Славутська  ДЮСШ 2 та Нетішинська ДЮСШ. Наша команда виступала під керівництвом тренера-викладача Ізяславської ДЮСШ - Калашніка Віталія Анатолійовича. У підсумку змагань наші волейболістки посіли третє місце з чим ми їх і вітаємо. 


   04-05 січня 2018 року на базі Ізяславської ДЮСШ відбувся міжобласний турнір з міні-футболу присвячений пам’яті тренера-викладача Ізяславської ДЮСШ Панчошного В.М. серед юнаків 2004-2005 р.н. У змаганнях взяли участь 8 команд з різних областей. Нашу спортивну школу представляла команда під керівництвом Бойчука М.І. та Цимбалюка С.А. Наші юні спортсмени показали високу майстерність та гарну фізичну підготовку. У підсумку змагань ІІІ місце посіла команда з м. Старокостянтинів, ІІ місце посіли спортсмени з м. Миропіль ( Житомирська обл.) і на першу сходинку піднялись вихованці Ізяславської ДЮСШ. Призери були нагороджені грамотами та кубком!


   03 січня 2018 року на базі Славутської ДЮСШ проходила відкрита Першість Славутської ДЮСШ з волейболу серед юнаків 2001 р.н. та молодших. В іграх взяли участь 4 команди: Ізяславська ДЮСШ 1, Ізяславська ДЮСШ 2, Славутська ДЮСШ та Нетішинська ДЮСШ. Для доброго виступу Ізяславської спортивної школи на змагання було відряджено три тренери, які зі своїх вихованців сформували дві хороші збірні команди. У підсумку змагань на першу сходинку потрапили вихованці Ізяславської ДЮСШ 1 які відіграли без поразок, друге місце посіли господарі змагань- Славутська ДЮСШ та третє призове місце вибороли також наші спортсмени обігравши Нетішинську ДЮСШ.  

   Адміністрація Ізяславської спортивної школи вітає тренерів-викладачів з волейболу: Дукача Дмитра Володимировича, Кукуріку Олега Віталійовича, Лобачука Михайла Миколайовича та їхніх вихованців з першим та третім місцем у турнірі.


   27-28 грудня 2017 року на базі Ізяславської ДЮСШ відбувся традиційний, міжобласний турнір з міні-футболу присвячений пам’яті Героя України Г.М. Кірпи серед юнаків 2008-2009 р.н. У змаганнях взяли участь 8 команд з різних областей. Нашу спортивну школу представляли дві команди під керівництвом  Бойчука М.І. та Цимбалюка С. А. Наші юні спортсмени показали хороший рівень гри, високу майстерність та велике бажання до перемоги. У підсумку змагань  ІІІ місце посіла команда з м. Нововолинськ (Волинська обл.),  ІІ місце посіли спортсмени з м. Коростень ( Житомирська обл.) і на першу сходинку піднялись вихованці Ізяславської ДЮСШ.

   На закритті турніру були присутні: заступник голови Ізяславської райдержадміністрації - Левченко Борис Володимирович, голова Ізяславської міської ради - Шлегель Сергій Вадимович, начальник відділу освіти, молоді та спорту - Пилипчук Валентина Віталіївна та президент міжнародної громадської організації " ФОНД ІМЕНІ ГЕОРГІЯ МИКОЛАЙОВИЧА КІРПИ" - Палюх Анатолій Володимирович, який по закінченню змагань нагородив переможців грамотами та кубками і всіх учасників турніру новорічними подарунками.


   24 грудня 2017 року у м. Шепетівка  відбувся відкритий Кубок "Півночі Поділля " з міні-футболу дитячих команд 2007-2008 років народження.  У змаганнях взяли участь 4 команди ДЮСШ м. Шепетівки, м. Славути, м. Полонне та м. Ізяслав. Нашу спортивну школу представляли вихованці Рибачка Віктора Михайловича. Наші юні спортсмени показали хороший рівень гри і у підсумку посіли І місце з чим ми їх і вітаємо!!!!


   24 грудня 2017 року на базі Михнівської ЗОШ  проходили змагання з волейболу, присвячені пам'яті вчителя фізичного виховання Михнівської ЗОШ Ковалінського Івана Васильовича. У змаганнях взяли участь вихованці спортивної школи, які представляли Мислятинську ЗОШ, Васьковецький НВК, Ізяславський НВК №2 та с. Михнів. У підсумку змагань вихованці Мислятинської ЗОШ під керівництвом Лобачука М.М. посіли перше місце, с. Михнів  - друге місце під керівництвом Луцика В.І. та Васьковецький НВК третє місце під керівництвом Кукуріки О.В. Призові місця були нагороджені грамотами та кубками.

Переглядів: 429 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0