ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 05:17
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Січень » 09

   6 січня сектор  молоді та спорту і  друзі  героя традиційно провели  турнір з міні-футболу пам’яті Олега Довгого. Ідею проведення змагань підтримали рідні загиблого військовослужбовця. В спорткомплексі Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи  зібралися як футболісти, так і численні вболівальники. Приємно було бачити серед присутніх близьких друзів, земляків, однокласників Олега, які з’їхалися  з різних місць роботи і навчання, щоб засвідчити свою повагу до Героя і вшанувати його пам’ять. Урочисте відкриття турніру розпочалося  саме хвилиною мовч ... Читати далі »

Переглядів: 269 | Додав: Admin-VO | Дата: 09.01.2018 | Коментарі (0)

   05 січня  2018 року на базі Славутської ДЮСШ проходила відкрита Першість Славутської ДЮСШ з волейболу серед дівчат 2001 р.н. та молодших. В іграх взяли участь 4 команди: Ізяславська ДЮСШ , Славутська ДЮСШ 1, Славутська  ДЮСШ 2 та Нетішинська ДЮСШ. Наша команда виступала під керівництвом тренера-викладача Ізяславської ДЮСШ - Калашніка Віталія Анатолійовича. У підсумку змагань наші волейболістки посіли третє місце з чим ми їх і вітаємо. 


... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: Admin-VO | Дата: 09.01.2018 | Коментарі (0)

   04.01.2018 р. районна ПМПК спільно з головним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту Сологуб Л.В.  провели інформаційно-просвітницький захід для директорів загальноосвітніх навчальних закладів де впроваджено інклюзивну форму навчання. У ході роботи були окреслені наступні кроки щодо успішної реалізації принципів інклюзивного навчання для усіх учасників навчально-виховного процесу.
   Також звернули особливу увагу на оформлення документації інклюзованої дитини, зокрема від правильного прочитання витягу з ПМПК до складання Індивідуальної програми розвитку з урахуванням навчальних планів та програм спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів і корекційно-розвиткових занять.
   У зв'язку із виникненням низки важливих питань, присутнім було надано чіткі та практичні рекомендації щодо ведення документації.

... Читати далі »

Переглядів: 291 | Додав: Admin-VO | Дата: 09.01.2018 | Коментарі (0)

   У вівторок, 9 січня, починається реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО). Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна самостійно на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

   Реєстрація триватиме з 9 до 31 січня 2018 року".

   "У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета: 24 березня з української мови і літератури, а 31 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов", - йдеться у повідомленні.

... Читати далі »

Переглядів: 225 | Додав: Admin-VO | Дата: 09.01.2018 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0