ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 06:16
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Жовтень » 20 » Колектив районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації привітали із 50-річним ювілеєм
12:53
Колектив районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації привітали із 50-річним ювілеєм

   У ці жовтневі дні освітянська спільнота Хмельниччини   відзначає 50-ту річницю від створення районних (міських) методичних кабінетів в Україні. 
   У контексті освітніх, педагогічних процесів і систем інноваційне середовище освітньої галузі України розглядається як спеціально створена система  умов організації освіти, спрямованих на формування якісних змін в освіті, педагогічному процесі, навчанні та вихованні школярів.
   Інноваційне середовище є сукупністю відповідних умов, створених для реалізації соціально-педагогічної ініціативи й пошуку. Основною джерельною базою інноваційного середовища є соціально-педагогічна ініціатива. І велика роль у формуванні ініціативного сучасного педагога належить працівникам методичних служб освітньої галузі. Завдяки самовідданій, наполегливій праці методистів забезпечується  якісний супровід викладання предметів у закладах освіти, організовуються різноманітні конкурси, виставки, олімпіади,  вивчення та узагальнення кращого досвіду роботи педагогів, забезпечення курсової підготовки педагогів.
   Про цей та інші напрямки роботи районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, який довгий час очолює Олена Румянцева, йшлося 19 жовтня на зустрічі працівників методичної служби району із заступником голови районної державної адміністрації Володимиром Левченком та заступником голови районної ради Михайлом Борисюком.
   З нагоди 50-річчя створення методичних кабінетів системи освіти в Україні В.Левченко та Б.Борисюк вручили колективу районного методичного кабінету Грамоту районної ради та районної державної адміністрації. З нагоди свята працівників методичної служби району від імені начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентини Пилипчук привітав завідувач сектору молоді та спорту відділу Віталій Ткачук.
   У ході святкової зустрічі було наголошено, що методична служба Ізяславського району – це не лише працівники методкабінету, це і керівники районних й шкільних методичних об’єднань,  директори, заступники, вчителі-методисти, які разом у тісній і плідній співпраці здійснюють методичні функції.

Переглядів: 258 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0