ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 20:35
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Червень » 15 » Завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року!
14:35
Завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року!

Завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання тривала з 22 травня до 13 червня. З Ізяславського району 120 учнів 11 класу брало участь в тестуванні з математики, 240 випускників – з української мови і літератури, 1 учень – з німецької мови, 57 – з англійської мови, 80 – з біології, 211 – з історії України, 138 – з географії, 23 – з фізики, 14 – з хімії. ЗНО з української мови та літератури було організоване в пунктах тестування на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, ліцей» ім. О.Кушнірука та Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім. О.П. Онищука, гімназія». Для проходження тестування з інших предметів відділом було організовано централізоване підвезення учнів до пунктів тестування в м.Шепетівка та м.Хмельницький.

З 15 червня 2018 року розпочинається передання Українським центром оцінювання якості освіти закладам освіти відомостей результатів державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання, шляхом їх розміщення у вкладці «Відомість результатів ДПА». З 18 червня 2018 року буде відкрито доступ до вкладки «Апеляційні заяви», де можна ознайомитися зі списком випускників, які подали апеляційні заяви щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання. У цій вкладці також розміщуватимуться Відомості результатів розгляду апеляційних заяв учасників зовнішнього незалежного оцінювання, у яких буде вказано інформацію щодо результатів державної підсумкової атестації, встановлених апеляційною комісією при Українському центрі оцінювання якості освіти.

Колектив Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти висловлює щиру подяку педагогічним та науково-педагогічним працівникам, керівникам закладів освіти, працівникам та керівникам структурних підрозділів з питань освіти, службам спеціального зв’язку, територіальним підрозділам Національної поліції та поліції охорони, медичним працівникам, представникам громадських організацій та засобів масової інформації! Дякуємо вам за професіоналізм, відповідальність та сумлінне виконання покладених на вас обов’язків під час організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях! Особливу подяку висловлюємо всім учасникам ЗНО-2018, які чітко дотримувалися процедури проведення зовнішнього незалежного оцінювання, за ваш високий рівень культури, проявлену повагу до працівників пунктів проведення ЗНО та один до одного. Дякуємо за вашу стійку позицію!

Переглядів: 300 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0