ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 02:49
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Березень » 30 » Засідання «Школи молодого вихователя»
13:17
Засідання «Школи молодого вихователя»

21 березня 2018 року на базі Михлянського закладу дошкільної освіти відбулося засідання «Школи молодого вихователя» на тему «Організація занять художньо-естетичного циклу».

Своїми напрацюваннями з колегами ділилась вихователь Михлянського дитячого садка Михальчук Наталія Олексіївна. Інтегрований підхід організації навчальної діяльності засвідчив неприховану зацікавленість малюків до обраної теми. Дошкільнята отримали емоційне задоволення від реалізації своїх знань, вмінь та навиків у практичній частині заняття. Про секрет створення простору садка затишним, естетичним, використавши мінімум фінансових витрат, за допомогою покидькового матеріалу продемонструвала у майстер-класі молодий спеціаліст закладу Клімова В.М.

Як розвантажити дітей від емоційного та психологічного напруження учасники заняття дізнались від практичного психолога Вербицької С.В.

Керівник школи Кальніцька І.Б. та методист РМК Антонюк О.Д. надали молодим педагогам методичні рекомендації щодо організації занять художньо-естетичного циклу згідно вимог програми та базового компоненту дошкільної освіти.

ФОТО

Переглядів: 713 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0