ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 21:13
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Травень » 25 » Засідання керівників пришкільних таборів
16:18
Засідання керівників пришкільних таборів

   24 травня в Ізяславському БТДЮ відбулось засідання керівників пришкільних таборів, які будуть діяти під час літньої оздоровчої кампанії 2017 року. На засіданні були присутні директор Ізяславської ДЮСШ Божкевич С.В., методист Ізяславської ДЮСШ Дукач Д.В., директор БТДЮ Кушнірук С.В., завідувач сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Ткачук В.О., спеціаліст сектору молоді та спорту Гуменюк І.В.
    Головною темою засідання було обговорення планів роботи таборів та узгодження їх з розпорядком роботи ДЮСШ та БТДЮ. Так як цьогоріч в усіх таборах буде поєднуватись культурно-мистецький та спортивно-оздоровчий напрямки роботи, діти будуть відвідувати згідно узгодженого графіку ці позашкільні заклади. Плани роботи усіх таборів є змістовними, насиченими та цікавими. Сподіваємось, діти отримають позитивні враження від перебування у таборах.
    Нагадаємо, що пришкільні табори відпочинку з денним перебуванням будуть діяти з 29 травня по 16 червня 2017 року на базі таких навчальних закладів: Ізяславський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, ліцей ім. О. Кушнірука», Ізяславський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 ім. О. Онищука, гімназія», Ізяславська ЗОШ І-ІІ ст. №4 ім. В. Кобернюка, Ізяславська ЗОШ І-ІІІ ст. №1.
Бажаємо діткам гарного відпочинку!

Переглядів: 258 | Додав: вв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0