ГоловнаРеєстраціяВхід Ср, 24.04.2024, 01:10
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Серпень » 21 » Закінчилась подорож цього літа великого та дружнього корабля під назвою «Світанок»
07:50
Закінчилась подорож цього літа великого та дружнього корабля під назвою «Світанок»

   Сьогодні, 18 серпня, відбулася урочиста церемонія закриття останньої табірної зміни літнього сезону відпочинку дітей та оздоровчого сезону літа 2017 року. Це святкування хоч і весела подія, проте ніколи не проходить без маленької печалі в душі. Адже так важко розлучатися із друзями, найкращими вожатими, які стали такими рідними за ці дні.
   На даний захід завітали начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентина Пилипчук, спеціаліст сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Інна Гуменюк, а також Білогородський сільський голова Оксана Тарасюк.
   Із прощальним словом виступив директор дитячого табору, зазначивши, що це не просто закінчення зміни та сезону, це закінчення маленького проміжку життя,  тут у «Світанку». Проте не варто сумувати, адже ми будемо жити і з нетерпінням чекати на наступне літо і тої солодкої миті нової зустрічі. Також було надано слово і для начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентини Віталіївни, котра висловила велику подяку всім працівникам табору, які робили відпочинок дітей незабутнім та неповторним.
   Після завершення офіційної частини відбувся святковий концерт. Концертна програма вихованців свідчила про яскраві, веселі та щасливі дні, проведені у таборі, котрі запам'ятаються дітям на все життя. Учасниками концерту було продемонстровані найкращі номери: проникливі пісні, запальні танці та неймовірно веселі сценки. Піковим моментом емоційного концерту стало підготовлений підлітками флешмоб, під час якого діти поринули в прожиті дні, згадуючи як все було, і залишали на своїх щічках мокрі стежини радості та суму за улюбленим табором.
   По завершенню концертної програми дирекція дитячого табору підготувала для своїх вихованців подарунок – завітав цирк. Радощам дітей не було меж, а для працівників табору немає нічого кращого за радісні та відверті посмішки своїх вихованців.
   Як зазначив керівник табору «Нехай згадки про ці чудові дні, прожиті у дитячому таборі «Світанок», живуть в серцях та спогадах вихованців аж до наступного року!»

Фотогалерея
 

Переглядів: 260 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0