ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 23:55
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Грудень » 8 » Заходи до Дня української армії
09:55
Заходи до Дня української армії

   День української армії - професійне свято військових ЗСУ, мужніх захисників, які є бойовою потужністю нашої країни День збройних сил України щорічно відзначається 6 грудня.
   Професійне свято українських військовослужбовців виникло в 1993 році після затвердження Верховною Радою відповідної постанови. З його датою пов'язано дуже важлива подія в історії ЗСУ. Після проголошення незалежності України почалася підготовка нормативно-правової бази для створення національних збройних сил. Саме 6 грудня 1991 Верховна Рада затвердила два значущих закони "Про оборону України" та "Про Збройні сили України". В той же день в залі Парламенту генерал-полковником і міністром оборони К.П. Морозовим був зачитаний текст Військової присяги. 
   Також в 1991 році була затверджена Концепція оборони і створення ЗСУ, згідно з якою в майбутньому Україна повинна була стати військово-нейтральною, позаблоковою і без'ядерною державою. Згідно з положеннями даної Концепції розпочалося формування нової армії, а через два роки у ураїнських військових з'явилося власне професійние свято 6 грудня - День збройних сил України. 
    В свято проходять різні урочисті заходи з вшануванням мужності і героїзму наших військових. За традицією, в загальноосвітніх навчальних закладах району відбуваються спортивні змагання «А нумо, хлопці та дівчата!»; виховні години «Захист Вітчизни – обов’язок громадянина»; виготовляють інформаційні газети, виставки «6 грудня – День збройних сил України»; відбуваються зустрічі з військовими, учасниками бойових дій на Сході України.

Фотогалерея Білогородської ЗОШ І-ІІІ ст.

Фотогалерея Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1

Фотогалерея Ізяславської ЗОШ І-ІІ ст. №4

Фотогалерея Клубівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Фотогалерея Ліщанської ЗОШ І-ІІІ ст.

Фотогалерея Михлянської ЗОШ І-ІІІ ст. /вечірні класи

Фотогалерея Михнівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Фотогалерея Новосільської ЗОШ І-ІІІ ст.

Фотогалерея Шекеринецького НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., д/с"

Переглядів: 241 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0