ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 13:58
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Жовтень » 17 » Заходи 12-14 жовтня
09:48
Заходи 12-14 жовтня

14 жовтня в Україні відзначається відразу чотири важливі події: свято Покров Пресвятої Богородиці, День захисника України, День українського козацтва та День УПА.

Напередодні даних свят на території України проводяться заходи різного роду. Ізяславська ДЮСШ відповідно взяла учать у спортивних заходах, які проводились 12-14 жовтня 2018 року.

12 жовтня на стадіоні ДЮСШ проходив турнір з футболу між командами м. Ізяслава та м. Старокостянтинова. У турнірі взяли участь 12 команд, відповідно по одній команді в кожній віковій групі: 2003-2005 р.н., 2006 р.н., 2007 р.н., 2008 р.н., 2009 р.н. та 2010 р.н..

Команди Ізяславської ДЮСШ представляли тренери-викладачі: Бойчук Микола Іванович, Рибачок Віктор Михайлович та Цимбалюк Сергій Адамович.

Даний турнір проводився з метою залучення юнаків до регулярних занять фізичною культурою і спортом, підвищення спортивної майстерності юних футболістів та популяризації футболу. Саме тому в даних змаганнях не визначали переможців та переможених

13 жовтня на стадіоні Ізяславської ДЮСШ відбувся  третій тур Чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги Хмельницької області з футболу 2018-2019 р. р. серед юнаків 2005-2006 р. н. серед команд групи ПІВНІЧ U-14.

Матч пройшов між командами ДЮСШ Ізяслав та ДЮСШ № 1 Хмельницький. Команду Ізяславської ДЮСШ представляли вихованці під керівництвом Рибачка Віктора Михайловича.

Гравці команди ДЮСШ №1 Хмельницький являються лідерами в групі ПІВНІЧ  та виступають на Чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги України. У матчі з нашими спортсменами суперники виявились сильнішими і отримали перемогу із значним відривом. Проте попереду у наших вихованців ще не один тур Чемпіонату ДЮФЛ, де вони ще будуть мати можливість здобути перемогу.

14 жовтня в м. Славута проходила відкрита першість ДЮСШ м. Славута з волейболу серед юнаків 2003 р. н. і молодші.

Змагання проводились з метою:

популяризації волейболу, як виду спорту серед молоді;

залучення молоді до здорового способу життя та занять фізичною культурою та спортом;

виявлення кращих спортсменів для участі у змаганнях обласного рівня.

У змаганнях взяли участь чотири команди: м. Нетішина, м. Старокостянтинова, м. Славути та м. Ізяслава. Команду Ізяславської ДЮСШ представляли юнаки під керівництвом Лобачука Михайла Миколайовича.

Наші спортсмени  показали велич Ізяславського району. Майстерність, командний дух, жага до перемоги спостерігались у кожній грі, у кожній ігровій сутичці, чергове набране очко командами виражалось хвилею позитивних емоцій.

В результаті запеклої боротьби наші вихованці вибороли перемогу та були нагороджені грамотами та медалями.

Вітаємо наших спортсменів з достойним виступом та перемогою!

Переглядів: 224 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0