ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 15:45
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Травень » 10 » Вручення нової форми, м’ячів та наколінників юним спортсменам
15:47
Вручення нової форми, м’ячів та наколінників юним спортсменам

   В Ізяславському районі щорічно проводяться змагання з різних видів спорту. Особливе місце серед них займають змагання спартакіади школярів Хмельницької області. 

   Спартакіада проводиться з метою збереження та зміцнення здоров’я, розвитку фізичних якостей та рухових здібностей, підвищення рівня фізичної підготовки учнівської молоді, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в загальноосвітніх навчальних закладах, масового залучення учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризації видів спорту в системі освіти області.

   Спочатку проводяться змагання районного рівня, далі – зональні міжрайонні і фінальні, у яких визначається переможець області. Цьогоріч слід відзначити змагання Спартакіади з волейболу. Гравці команди Мислятинської ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом тренера Лобачука Михайла Миколайовича стали переможцями у районних змаганнях, зональних і, нарешті, здобули перемогу у фіналі обласної спартакіади школярів у м. Хмельницькому, виборовши шанс представляти нашу область в чемпіонаті України з волейболу серед команд юнаків загальноосвітніх навчальних закладів, який відбувся 5-8 травня в м. Київ.

   Звісна річ, для участі у змаганнях такого рівня команді потрібно було придбати нову форму та м’ячі. Відділ освіти, молоді та спорту звернувся за допомогою у вирішенні цієї проблеми до керуючого відділенням ТОВ компанії «Укрелітагро» Корнійчука Володимира Костянтиновича та Мислятинського сільського голови Гордієнко Ірини Анатоліївни,  які з радістю відгукнулись на прохання.

  03 травня на території Мислятинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось урочисте вручення нової форми, м’ячів та наколінників юним спортсменам. З привітальним словом, щирими побажаннями перемог у спорті та в житті до учнів та тренера звернулись начальник відділу освіти, молоді та спорту Валентина Пилипчук, Мислятинський сільський голова Ірина Гордієнко, керуючий відділенням ТОВ компанії «Укрелітагро» Володимир Корнійчук. Задоволені такими подарунками, спортсмени одразу ж приміряли нову форму, подякували спонсорам за їхню підтримку та з натхненням вирушили готуватись до найважливіших у їхньому житті, на той момент, змагань.

   5 травня спортсмени прибули у м. Київ захищати честь Хмельницької області. У фінальних змаганнях взяли участь команди з 24 областей України. Наші юні спортсмени у напруженій боротьбі протягом трьох ігрових днів вибороли 8 місце, увійшовши в 10 найкращих команд з волейболу серед школярів в Україні.

Участь у Чемпіонаті України – найвище досягнення для наших учнів у цьому виді спорту за останні кілька десятків років. Вітаємо спортсменів та бажаємо не зупинятись на досягнутому!

Переглядів: 406 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0