ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 18.04.2024, 11:26
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Березень » 16 » Визначився володар кубка району з футзалу
10:20
Визначився володар кубка району з футзалу

   Вихідними, 11 та 12 березня, на базі спорткомплексу Ізяславської ДЮСШ відбувся традиційний щорічний розіграш кубка району з футзалу серед дорослих аматорських колективів. Саме цим турніром завершується сезон осінньо-зимових змагань з цього виду спорту, які проводяться в спортивному залі ДЮСШ, та розпочинається не менш цікавий, але вже сезон великого футболу. 


   У перший ігровий день відбулися стикові матчі, в яких брали участь 12 команд району, а саме: «Горинь-ветерани», «Харчомаш», «ІВК№31», «ЗВК №58», «Національна поліція» з Ізяслава, «Радошівка», «Михля», по дві команди було представлено з Ліщан та Теліжинець, а також вперше в таких змаганнях брали участь спортсмени з с.Чотирбоки Шепетівського району. Після проведеного жеребкування, були визначені пари учасників, адже змагання на розіграш подібних кубків відбувається за олімпійською системою, тобто та команда, що програла, вибуває зі змагань. І цього дня, за задумом організаторів – районної федерації футболу, були визначені 4 кращі команди, які зустрічалися між собою у півфінальних та фінальних матчах вже у неділю. До цієї стадії змагань потрапили лише команди «Горинь-ветерани», «Теліжинці», «Харчомаш» та «ЗВК№58».


   У неділю перший поєдинок відбувся між командою ветеранів та Теліжинець. Незважаючи на середній вік ветеранів, ця команда зуміла дати досить достойний спротив команді молодих футболістів, які, в переважній своїй більшості, представляють футбольні аматорські колективи Славути та цьогоріч брали участь у чемпіонаті області з футзалу. Після першого тайму цієї гри, ветерани навіть були попереду з рахунком 1:0. Але, все ж таки, їм не вдалось втримати цю перевагу та після численних атак суперника, ізяславчани пропустили два м’ячі. До останньої ігрової секунди після пропущеного 2 гола господарі поля намагалися зрівняти рахунок, але фортуна була не на їх боці. Після серії потужних ударів, м’яч ніяк не хотів вражати ворота гостей. За останніх декілька хвилин гри ворота суперника лише тричі рятувала штанга. 


   Друга гра, у якій зустрічались команди «Харчомаш» та «ЗВК№58», інтриги було дещо менше. Адже з перших хвилин поєдинку віце-чемпіони району демонстрували справжню командну гру та перемогли спортсменів з установи з рахунком 4:1.


   Фінальне протистояння, у якому зійшлись футболісти, які представляли Теліжинці, та спортсмени з мікрорайону «Харчомаш», було теж досить емоційним та непередбачуваним. Адже клас обох команд для аматорського рівня є досить високим. Перший тайм був рівний за грою та небезпечними моментами, але закінчився перемогою господарів з рахунком 2:0. Другий тайм змусив трішки їх понервувати. Адже гості з перших хвилин скоротили відрив. Але вже за п’ять хвилин до закінчення ігрового часу, ізяславчанам вдалось вразити ворота суперника ще раз, і таким чином встановити переможний результат поєдинку – 3:1.


   Отже, цього року володарями зимового кубка району з футзалу заслужено стала команда «Харчомаш», яка у фіналі здолала непростого суперника. Команду, яка представлена, в переважній своїй більшості, вихованцями славутського футболу. По завершенню змагань почесний трофей – кубок району – вручив переможцям начальник сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Віталій Ткачук. Крім того, за гарну гру він відзначив грамотами й команди ветеранів та Теліжинець. 


В.Сложинський

Фотогалерея

Переглядів: 363 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0