ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 12:16
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Квітень » 18 » Вирощували кристали
09:38
Вирощували кристали

Протягом лютого-березня 2018 року, з метою популяризації знань з хімії та суміжних галузей науки, підтримки обдарованих дітей та учнівської молоді, залучення їх до науково-дослідницької діяльності в гуртках і секціях наукових відділень Малої академії наук України, Національний центр «Мала академія наук України» та Львівський національний університет імені Івана Франка організовують Всеукраїнський конкурс юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського.

Штучні кристали люди навчилися вирощувати вже дуже давно. На кожній кухні можна знайти сіль чи цукор. Одну з цих речовин (на вибір)  було запропоновано для вирощування кристалів. Цьогоріч вирощували кристали учні Ізяславського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей" ім. О. Кушнірука, Ізяславської ЗОШ І - ІІ ст. №4 ім. В.Кобернюка, Борисівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - дитячий садок", Кунівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

У лютому учасники отримали інструкції для вирощування кристалів у домашніх умовах під наглядом дорослих. Вирощені кристали, належно упаковані та підписані були  надіслані організаторам.

Вирощування кристалів, можливо, стане першим кроком до великих відкриттів. Експериментуйте, вчіться, творіть – і результат не змусить себе чекати.

Фотогалерея

Переглядів: 274 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0