ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 14:58
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Лютий » 6 » Відбувся турнір з футзалу серед учнівської молоді на селі
14:19
Відбувся турнір з футзалу серед учнівської молоді на селі

   В приміщенні спорткомплексу Ізяславської ДЮСШ 3 лютого 2018 року відбувся турнір з футзалу серед учнівської молоді на селі. Мета турніру - популяризація футболу серед дітей сільської місцевості та прищеплення  інтересу до занять фізичними вправами та спортом. В цьому турнірі взяли участь 5 шкільних команд району: Михнівської, Новосільської, Ліщанської, Радошівської, Поліської ЗОШ.

   Усі вони продемонстрували чудову гру,де кожен поєдинок був цікавим і напруженим.  Кожен футболіст вважав своїм обов’язком докласти максимум зусиль для перемоги власної команди. За результатами змагань перше місце посіла команда с.Ліщана;друге місце- команда с. Радошівки;третє місце посіла команда с.Михнова.

   Після закінчення фінальної гри відбулося урочисте закриття турніру. Усіхпризерів змагань привітали  завідувач сектором молоді та спорту відділу освіти Ткачук В.О та директор ТОВ «Михнівські Лани» ХарчукВ.С. Вони подякували юнимфутболістам за гарну гру і нагородили призерів кубками,медалями,грамотами,а кращих гравців турніру – солодкими подарунками.

   Проведення такого турніру стало можливим за спонсорської підтримки ТОВ «Михнівські Лани». Тому хочеться подякувати директору ТОВ «Михнівські Лани» ХарчукуВ.С. за небайдужість до спортивної молоді на селі. Хотілося б щоб таких благодійників було більше. Також висловлюємо слова вдячності за допомогу в проведенні турніру завідувачу сектору молоді та спорту Ткачуку Віталію та директору ДЮСШ Божкевичу Сергію.

Фотогалерея 

Переглядів: 352 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0