ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 02:09
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Березень » 21 » Відбувся традиційний обласний турнір з волейболу серед чоловіків, присвячений пам’яті Кожевнікова Олександра Миколайовича
14:12
Відбувся традиційний обласний турнір з волейболу серед чоловіків, присвячений пам’яті Кожевнікова Олександра Миколайовича

17 березня 2018 року в м. Ізяслав відбувся традиційний обласний турнір з волейболу серед чоловіків, присвячений пам’яті тренера – викладача Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи Кожевнікова Олександра Миколайовича.

Олександр Миколайович був справжнім  професіоналом своєї справи, все життя присвятив фізичній культурі та спорту. Вихованці  завжди згадують свого вчителя добрими словами та пам’ятають поради і рекомендації наставника.

В турнірі взяли участь 6 команд. Ізяславський район представляли 2 команди – «Сангушко»  м.Ізяслава та молодіжна збірна команда з волейболу с.Мислятина. Гостями змагань стали команди з м. Шепетівки, м.Славути, м.Нетішина та м.Острога.

Відкриття вже традиційного турніру розпочалося з шикування команд  під звуки музичного спортивного маршу.  Капітани команд підняли Державний Прапор України. З привітальним словом та побажанням гарної гри перед початком змагань виступили завідувач сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віталій Ткачук, та учень Олександра Миколайовича Віктор Дишкант, який  є засновником  та постійним співорганізатором цих змагань.

Учасників змагань було поділено на 2 групи. Під час турніру трибуни були заповнені глядачами та вболівальниками, які своєю активною та емоційною підтримкою надихали спортсменів на яскраву та запеклу боротьбу.

Непередбачуваністю та інтригами характеризувалися змагання в обох групах.  Особливо напружено проходила фінальна гра,  де зустрілись у протистоянні  команди м.Нетішина та «Сангушко» м. Ізяслава. У напруженій боротьбі вміння блискуче володіти м’ячем продемонстрували волейболісти з команди м.Нетішина, які вибороли І почесне місце, ІІ місце посіла команда «Сангушко» м.Ізяслава, яка не менш захоплююче продемонструвала свої сили та жагу до перемоги, ІІІ місце – команда с.Мислятина.

По завершенню змагань переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

Організатори турніру висловлюють подяку Паньковському Вадиму Валентиновичу, адже саме завдяки його фінансовій підтримці всі учасники змагань залишились задоволені.

Фотогалерея

Переглядів: 318 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0