ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 19.04.2024, 03:56
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Квітень » 21 » Відбувся соціально-благодійний проект «Великодні дзвони»
07:40
Відбувся соціально-благодійний проект «Великодні дзвони»

   20 квітня у приміщенні Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» відбувся щорічний соціально-благодійний проект «Великодні дзвони». Як завжди, організаторами святкового заходу виступили учні Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 на чолі з вчителем предмету «Основи християнської етики» Наталією Савчук.

   На святкове дійство було запрошено учнів загальноосвітніх закладів міста Ізяслав, сіл Білеве, Білогородка, Васьківці та Ліщани, та дітей, чиї батьки захищають територіальну цілісність України в зоні проведення АТО, дітей із соціально незахищених категорій.

   Під час святкового дійства, яке відкрила директор Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 Тетяна Вітрук, звучали великодні вірші, пісні та виступи колективів художньої самодіяльності школи. Юні аматори сцени також представили виставу «Ріпка на новий лад». Вона викликала у всіх присутніх радісний сміх та позитивний настрій на цілий день.

 

   Із вітальним словом до присутніх на святі звернувся перший заступник голови районної державної адміністрації Павло Ковальчук. Він щиро подякував організаторам свята за підготовлену цікаву та змістовну програму, а всім присутнім побажав миру, добра та міцного здоров’я. Також Павло Павлович зазначив, що цьогоріч традиційне свято «Великодні дзвони» проходить в рамках районних заходів із відзначення 500-річчя Реформації.

 

   По завершенню свята всі діти, що були в залі, отримали від організаторів «Великодніх дзвонів» подарунки, які люб’язно надали члени релігійної громади «Слово істини» Всеукраїнського союзу церков християн віри євангельської (п’ятидесятники) (с.Плужне).

 

За матеріалами сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ізяславської райдержадміністрації

 

Фотогалерея

 

 

 

Переглядів: 287 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0