ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 16:25
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Березень » 14 » Відбувся районний турнір з міні-футболу серед учнівської молоді, присвячений 95 річниці утворення Ізяславського району
13:40
Відбувся районний турнір з міні-футболу серед учнівської молоді, присвячений 95 річниці утворення Ізяславського району

За ініціативи вчителя фізичного виховання Михнівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Луцика Віталія спільно з сектором молоді та спорту 10 - 11 березня в приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи відбувся районний турнір з міні-футболу серед учнівської молоді, присвячений 95 річниці утворення Ізяславського району.

У змаганнях взяли участь 8 команд із загальноосвітніх навчальних закладів Ізяславського району: Кунівської ЗОШ І-ІІІ ст., Плужненської НВК, Радошівської ЗОШ І-ІІІ ст., Михнівської ЗОШ І-ІІІ ст., Мислятинської ЗОШ І-ІІІ ст., Новосільської ЗОШ І-ІІІ ст., Ліщанської ЗОШ І-ІІІст. та НВК №2 м. Ізяслав.

Урочисте відкриття турніру розпочали з підняття Державного прапору України. Із вітальним словом до присутніх звернувся завідувач сектору молоді та спорту Віталій Ткачук, який сказав: ”Футбол — це один із наймасовіших і найпопулярніших видів спорту. Мені завжди дуже приємно бачити, як багато людей приходить на матчі, що відбуваються у нашому місті. Це дуже гарний приклад для наслідування іншим районам, адже основна мета турніру – популяризація футболу серед дітей та молоді нашого району, прищеплення інтересу до занять фізичними вправами та спортом.

Щоб показати велич Ізяславського району наші спортсмени як ніколи виявили свій спортивний характер, наполегливість та жагу до перемоги. Увесь турнір проходив у напруженій та цікавій боротьбі, та найбільш запеклими були ігри у фінальній частині змагань.

Матч за 3-тє місце зафіксував перемогу команди Ліщанської ЗОШ І-ІІІст. У фінальному двобої зійшлися команди Михнівської ЗОШ І-ІІІст. та НВК №2 м.Ізяслав, де матч повністю виправдав звання фінального і пройшов у безкомпромісній та напруженій боротьбі. У підсумку перемогу здобула команда НВК №2 м. Ізяслав.

Після закінчення фінальної гри відбулося урочисте закриття турніру. Організатори та судді змагань визначили найкращих гравців за амплуа:

  • «кращий воротар» — Демчук Андрій (Ізяславський НВК №2);
  • «кращий захисник» —  Дмитрук Михайло (Михнівська ЗОШ І-ІІІ ст.);
  • «кращий нападник» — Дзюбюк Дмитро (Ліщанська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Усіх призерів змагань привітали директор ТОВ «Михнівські Лани» Василь Харчук та завідувач сектору молоді та спорту Ізяславської районної державної адміністрації Віталій Ткачук. Вони нагородили команди призерів кубками, медалями та грамотами, а кращих гравців цінними призами.

Важливо відзначити, що проведення такого турніру стало можливим за спонсорської підтримки ТОВ «Михнівські Лани».

Щиро вітаємо переможців і бажаємо кожній футбольній команді Ізяславського району гарно відпочити, набратися сил, але при цьому не забувати про тренування, аби надалі показати ще кращі результати, здобути нові перемоги і, звісно ж, порадувати своїх вболівальників і усю футбольну спільноту району гарним футболом!

Фотогалерея

Переглядів: 276 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0