ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 23:56
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Серпень » 14 » Відбувся День відкритих дверей для дітей в районній державній адміністрації
14:13
Відбувся День відкритих дверей для дітей в районній державній адміністрації

   Триває третя відпочинкова зміна в дитячому оздоровчому таборі «Світанок» села Білогородка. Крім організації та проведення різноманітних заходів в самому таборі адміністрацією закладу забезпечено змістовне наповнення відпочинку, для дітей проводиться нетрадиційні форми роботи.
   Так, 14 серпня в приміщенні районної державної адміністрації  відбувся День відкритих дверей для групи дітей, які перебувають на даний час у «Світанку». Під час візиту до органу влади району із дітьми зустрівся перший заступник голови районної державної адміністрації Павло Ковальчук. Павло Павлович розповів про структуру органів влади в районі, про її основні завдання та напрямки роботи. Далі завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Віктор Кучерук провів екскурсію приміщенням закладу, під час якої розповів дітям про повсякденну роботу районної державної адміністрації. Зокрема діти побували на розширеному засіданні оргкомітету з підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці проголошення Незалежності нашої держави. Також під час Дня відкритих дверей діти та їх наставники побували в робочих приміщеннях ряду структурних підрозділів апарату та райдержадміністрації. У ході екскурсії відбувся діалог між дітьми та працівниками органу влади.
   Також діти оглянули робоче місце голови районної державної адміністрації Бориса Яцкова та «змогли відчути» себе керівником, посидівши в кріслі очільника району.
   Завершилася екскурсія пам’ятним фотографуванням на вході у приміщення із першим заступником голови райдержадміністрації Павлом Ковальчуком.

Фотогалерея

Переглядів: 238 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0