ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 19.04.2024, 06:41
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Лютий » 16 » Відбулись фінальні ігри Районної спартакіади школярів Ізяславського району з волейболу серед юнаків
08:14
Відбулись фінальні ігри Районної спартакіади школярів Ізяславського району з волейболу серед юнаків

   14 лютого 2018 року у м. Ізяслав відбулись фінальні ігри Районної спартакіади школярів Ізяславського району з волейболу серед юнаків.
В змаганнях взяли участь 6 команд, які були поділені на дві групи. Змагання проходили у спортивному залі Ізяславської ДЮСШ та Ізяславському НВК №2. Красиві ігри показали учасники першої групи:  Ізяславський НВК №5, Новосільська ЗОШ, Ізяславська ЗОШ №1, та не менш цікаві другої групи – Ізяславський НВК №2, Ліщанська ЗОШ, Мислятинська ЗОШ.
   Непередбачуваністю та інтригами характеризувалися змагання в півфіналі де третє місце посіла команда Ізяславського НВК №2 обігравши Новосільську ЗОШ з рахунком 2:1 по партіях. У фіналі зустрілись Мислятинська ЗОШ та Ізяславський НВК №5, де у підсумку перше місце посіла команда Мислятинської ЗОШ.
   Організували та провели змагання сектор молоді та спорту відділу освіти молоді та спорту  Ізяславської РДА разом з Ізяславською ДЮСШ. 
Вітаємо наших переможців!

Фотогалерея
 

Переглядів: 335 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0