ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 09:54
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Березень » 23 » Відбулись фінальні ігри Районної спартакіади школярів Ізяславського району з волейболу серед дівчат
08:46
Відбулись фінальні ігри Районної спартакіади школярів Ізяславського району з волейболу серед дівчат

21 березня 2018 року у м. Ізяслав відбулись фінальні ігри Районної спартакіади школярів Ізяславського району з волейболу серед дівчат.

В змаганнях взяли участь 8 команд, які були поділені на дві групи. Змагання проходили у спортивному залі Ізяславської ДЮСШ та Ізяславському НВК №2. Красиві ігри показали учасники першої групи: Ізяславський НВК №5, Ізяславська ЗОШ №1, Мислятинська ЗОШ, Ріпківький НВК, та не менш цікаві другої групи – Ізяславський НВК №2, Михлянська ЗОШ, Білогородська ЗОШ та Сахновецька ЗОШ.

Непередбачуваністю та інтригами характеризувалися змагання в півфіналі, де третє місце посіла команда Ізяславського НВК №5, обігравши Білогородську ЗОШ. У фіналі зустрілись Мислятинська ЗОШ та Михлянська ЗОШ, де у підсумку перше місце посіла команда Мислятинської ЗОШ.

Організували та провели змагання сектор молоді та спорту відділу освіти молоді та спорту Ізяславської РДА разом з Ізяславською ДЮСШ.

Вітаємо наших переможців!

Переглядів: 356 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0