ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 21:05
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Червень » 13 » Веселе літо у мовному таборі «Промінь»
12:25
Веселе літо у мовному таборі «Промінь»


   Перебування у таборі – це завжди весело і незвично, але це також можливість проявити свої лідерські якості, уміння спілкуватись, бути толерантним та продемонструвати свої вміння. Та для цього потрібно не лінуватись і мати бажання самому створити собі свято.
   У таборі «Промінь» із денним перебуванням дітей, який діє на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №5 ім.О.Онищука, гімназія» за програмою проекту діяльності мовних таборів GoCamp,  кожен день насичений пригодами і подіями.  Особливе захоплення та цікавість у дітей, які відвідують табір, викликає можливість поспілкуватися із волонтером із Великої Британії Джозефом Вільямсом.
   Кожен день роботи табору  організатори робили неповторним і цікавим завдяки іграм, змаганням, конкурсам, цікавим подорожам та зустрічам під час яким діти мали можливість вдосконалити свої знання із англійської мови, а гість із Великобританії дізнатися багато цікавого про Україну, про її жителів, про їх культуру, побут та звичаї.
   Так під час роботи табору його вихованці і волонтера відвідали Ізяславську дитячу школу мистецтв де здійснили подорож до музичної «Країни Нот», яку провела викладач Ізяславської ДШМ Надія Кропивка. Під час зупинок на станціях «Баян», «Акордеон», «Духові інструменти», «Вокал», «Гітара», «Фортепіано» Надія Миколаївна проводила короткий екскурс у минуле: розповідала про історію виникнення інструменту, походження назви, відомих музикантів. А учні дитячої музичної школи та їх викладачі заворожували майстерною грою, співом, незвичними композиціями. Справжнім сюрпризом не лише для Джозефа Рейнольдса, а й для усіх присутніх стало виконання пісні «Yesterday» легендарної британської групи «The Beatles» на гітарах та українському народному інструменті – бандура.    
   За прекрасні враження, гарний настрій, позитивні емоції глядачі дякували учням та викладачам аплодисментами, що довго не вщухали після закінчення концерту.
   Також у холі була організована виставка учнівських та вчительських робіт (малюнки в різних техніках, вишивка, роботи з бісеру, мотанки та інш.), що вразила майстерністю виконання і оригінальністю.
Але все хороше закінчується, то ж і надійшов, на жаль, останній день роботи волонтера Джозефа Вільямса у закладі. Тому концерт «Зорепад талантів», організований силами учнів та вчителів Ізяславського НВК №5, став водночас і святом, і прощальною вечіркою. І як показав захід - талановитих та обдарованих у школі багато.
Розпочався «Зорепад талантів» із виставки робіт юних художників Чорної Тетяни та Щербини Людмили, майстринь робіт з бісеру, паперу, природних матеріалів Найдюк Вікторії, Старанчук Валерії, та автора робіт з воску Степанюка Антона. Кожен коротко розповів про своє захоплення та найкращі і найулюбленіші роботи.
   Пісню «Місто моє кольорове» виконала Якушевська Анна. Катерина Губернатор зачарувала усіх надзвичайно проникливою піснею «Strange birds» британської співачки Жасмін ван ден Богард, переможниці конкурсу Open Mic UK 2008 р., відомої під псевдонімом Birdy.
Далі всіх захопив сучасний танець у виконанні учениць 5 класу, а виконавці бального танцю закружляли глядачів у ритмі ча-ча-ча.
Але мовний табір – це не так просто: загони отримали не зовсім звичне завдання. До таланту співака і танцюриста потрібно додати ще й талант перекладача і знавця іноземної мови: «Співаємо українські народні пісні англійською мовою!».
І почалося - «Гей, ви, стрільці січовії», «А, мій милий вареничків хоче», і, звичайно, – неперевершений батл хлопців і дівчат у «Ти ж мене підманула».
   Завершився концерт піснею «Синє небо, жовте поле» у виконанні Олександра Кузьмука, а тоді на прохання глядачів усі разом, дружньою табірною родиною, співали невмирущу «Червону руту».
   Джозеф як завжди скромно посміхається і дивується, що ось це море талантів вирувало саме для нього. Директор школи Любов Бізюк дякує волонтеру за співпрацю і дарує подарунки на згадку про нашу школу, місто, і про табір. А весь табір «Промінь» дружно скандує:
- Дякуємо! Ми чекатимемо на вас наступного року! Ласкаво просимо до України! Ви до нас повернетесь? - і чекає відповіді…
- Я дуже хочу ще раз відвідати Україну та ваш заклад. Дякую за все…

Фотогалерея

Переглядів: 364 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0