ГоловнаРеєстраціяВхід Ср, 24.04.2024, 19:08
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Вересень » 5 » В Теліжинцях відкрито меморіальну дошку Володимиру Дорошуку
14:35
В Теліжинцях відкрито меморіальну дошку Володимиру Дорошуку

   Під час традиційного свята Першого Дзвоника на стіні Теліжинецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів було відкрито меморіальну дошку Володимиру Дорошуку.
   Володимир Дорошук – випускник Теліжинецької ЗОШ І-ІІ ст. - загинув 16 березня 1985 року під час виконання військового обов’язку на землі Афганістану. Встановлення меморіальної дошки відбулося в рамках реалізації проекту Ізяславської районної громадської організації учасників війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів) із увіковічення пам’яті загиблих побратимів. На даний час за ініціативи та коштом організації відкрито меморіальні дошки загиблим уродженцям Ізяславського району в місті Ізяслав та селах Ліщана і Тернавка.
  На меморіальний захід до Теліжинець завітали: заступник голови районної державної адміністрації Володимир Левченко, голова районної організації учасників війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів) Василь Тележинський із групою активістів організації, голова районної ради Організації ветеранів України Лідія Загоруй, Теліжинецький сільський голова Наталія Личик, учнівський та педагогічний колектив Теліжинецької ЗОШ І-ІІ ступенів, жителі села.
   Після відкриття меморіальної дошки її освятив настоятель місцевого храму отець Віталій Олійник.
   Звертаючись до учасників заходу, голова районної організації учасників війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів) Василь Тележинський подякував громаді Теліжинець за можливість вшанувати пам'ять загиблого земляка. Також Василь Іванович вручив відзнаку «Волонтер Ізяславщини» групі учнів Теліжинецької ЗОШ І-ІІ ступенів. Крім того він вручив відзнаку громадської організації ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів) жителю села Теліжинці Володимиру Притолюку.
   Перед присутніми виступила однокласниця Володимира Дорошука Надія Антонюк.
   Присутні вшанували пам'ять воїна-інтернаціоналіста хвилиною мовчання та поклали до меморіальної дошки квіти.

Фотогалерея

Переглядів: 210 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0