ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 16:20
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Вересень » 11 » Урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту
14:47
Урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту

   8 вересня, напередодні Дня фізичної культури та спорту, яке традиційно відзначається в нашій державі в другу суботу вересня, в приміщенні Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» відбулося урочисте зібрання, приурочене цьому чудовому святу.
   Вшанувати кращих спортсменів, ветеранів спортивного руху,  тренерів, фахівців, що зібралися у залі, завітали заступник голови районної ради Михайло Борисюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентина Пилипчук, секретар Ізяславської міської ради Наталія Попко, завідувач сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віталій Ткачук, директор Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Божкевич, представник народного депутата України Андрія Шиньковича, депутат районної ради Андрій Лісовський.
   Вітаючи присутніх, вони  зазначили, що наші спортсмени Ізяславського району з року в рік показують стабільно високі результати  на районному, обласному та всеукраїнському рівнях. Вони подякували усім за наполегливість, терпіння та волю до перемоги, і наголосили, що керівництвом району, міста та галузі буде і надалі надаватися всебічне сприяння розвитку фізичної культури та спорту на теренах нашого краю, адже тільки так можна виховати по-справжньому здорове молоде покоління  українців, справжніх патріотів Ізяславщини.
   За  сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток спорту, пропаганду здорового способу життя, а також з нагоди Дня фізичної культури та спорту району відзнаками районної державної адміністрації, районної ради, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи було відзначено групу вчителів фізкультури, тренерів, спортсменів, ветеранів. Також під час урочистого заходу було відзначено і  благодійників, сільських голів району, які активно сприяють розвитку фізичної культури та спорту.
   Для тих, у кого спорт  - це життя, тих, хто лише зайшов на ниву фізичного виховання, а інші ж сіють зерна здорового способу життя,  вихованці Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Ізяславського НВК І-ІІІ ст. №2 та вихованці й творчі працівники Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» підготували святкову концертну програму.

Фотогалерея

Переглядів: 361 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0