ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 13:28
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Вересень » 7 » Учні Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 здійснила забіг вулицями міста
07:57
Учні Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 здійснила забіг вулицями міста

   Уже традиційно орган учнівського самоврядування Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 спільно із вчителями фізичного виховання закладу  напередодні Дня фізичної культури та спорту  проводить День здоров’я.
   Його мета – допомогти учням зрозуміти цінність свого здоров’я та необхідність його збереження. «Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо», — так говорить народна мудрість. Проблема збереження здоров’я належить до тих глобальних проблем, вирішення яких зумовлює подальший розвиток суспільства.
   Цього року День здоров’я проведено 6 вересня. Навчання у школі розпочалось із загальношкільної ранкової зарядки. Далі, протягом дня, було проведено ряд тематичних інформаційних та спортивних заходів.
   Кульмінацією цьогорічного Дня здоров’я став масовий забіг учнів 5-11 класів. Чому саме біг обрали організатори?  Біг   не просто засіб оздоровлення, а фізична і психічна потреба, яка знаходить обґрунтування в недавніх відкриттях англійця М.Каразерса. Він виявив, що у людей, що займаються  бігом в оптимальному для себе режимі, кількість гормону норепінефрину вдвічі перевищує вміст його в організмі людей, що ведуть малорухливий спосіб життя. Зазначений гормон усуває депресивний стан людини, породжує стан душевного комфорту і оптимізм. Біг в оптимальному режимі дозволяє випробувати стан радості, навіть на  великих дистанціях.
   Отже, декілька сотень учнів 5-11 класів у супроводі автомобіля працівників Ізяславського відділу Славутського відділення ГУ НП в Хмельницькій області пробігли від свого начального закладу вулицями Незалежності, Грушевського, Шевченка до «Співочого поля». Кожен долав дистанцію як міг: хто в лідерах, хто з групою товаришів, хто частину дистанції долав підтюпцем, але всі із посмішками та гарним настроєм. У кінцевій точці забігу вчитель фізкультури Лариса Калашник та міністр спорту школи Вікторія Кучерук провели веселу руханку, яка завершилася скандуванням заклику «Ми – за здоровий спосіб життя!».

Фотогалерея та відеоматеріали

Переглядів: 316 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0