ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 10:06
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Червень » 16 » У пришкільному таборі «Бригантина» відбулось тренінгове заняття «Діти України – за здоровий спосіб життя!»
13:36
У пришкільному таборі «Бригантина» відбулось тренінгове заняття «Діти України – за здоровий спосіб життя!»

    До нас прийшло літо, а разом з ним – найкращі канікули для школярів. Скільки радості вони завжди приносять! Водойми манять до себе, довгі літні дні переходять у ще довші вечори. І легко можна забути про ті небезпеки, які очікують на необережних та недостатньо відповідальних дітей та підлітків. Батьки, заклопотані складнощами та негараздами, можуть не проконтролювати повною мірою дитину, а потім з прикрістю усвідомлювати, що небезпеки чи правопорушення дитини можна було уникнути, якби вчасно нагадати їй про те, як правильно поводитись у суспільстві, що дозволено, а що – ні.  Кожен з нас добре розуміє, що проблему завжди краще попередити, ніж боротись з її наслідками. Ми повинні пам’ятати про те, що є основними нормами життя нашого суспільства. Одна з таких норм – виховання здорового покоління сучасної молоді.
    Усвідомлюючи, якою важливою є робота сім’ї та школи у цьому напрямку, практичним психологом Ізяславської ЗОШ І-ІІ ст. № 4 ім. В. Кобернюка Наталією Батюк було проведено тренінгове заняття «Діти України – за здоровий спосіб життя!» (профілактика шкідливих звичок та узалежнень у дітей та підлітків в сім’ї та шкільному середовищі)». У заході прийняли активну участь гість із Великобританії  шкільного дитячого табору «Бригантина», волонтер Міжнародного проекту «CoСamp» Джозеф Рейнольдс Вільямс, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Раїса Ткаченко, інспектор з ювенальної превенції Ізяславського відділення поліції Славутського ВП ГУНП в Хмельницькій області лейтенант поліції М. Гончарук, педагоги, представники батьківської ради школи. І, звичайно, головними діючими особами заходу були діти – відвідувачі літнього пришкільного табору «Бригантина».
    Під час обговорення питання активного залучення дітей та підлітків до здорового способу життя та запобігання вживанню тютюну, алкоголю, наркотичних речовин серед учнів закладу в сім’ї та шкільному середовищі, аналізуючи діяльність закладу, результати проведеної роботи з питань профілактики серед дітей та підлітків шкідливих звичок та усіх форм узалежнень, усі учасники тренінгового заняття зазначили, що для плідної подальшої роботи обов’язковою має бути співпраця школи з представниками правоохоронних органів, молодіжнимислужбами та місцевими службами боротьби з наркотиками. Ця діяльність повинна ґрунтуватися на досвіді спільної ефективної праці заради досягнення  позитивного результату.

Переглядів: 294 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0