ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 29.03.2024, 10:50
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Жовтень » 6 » У Кунівській ЗОШ І-ІІІ ст. відзначили Всесвітній день туризму
13:03
У Кунівській ЗОШ І-ІІІ ст. відзначили Всесвітній день туризму

   Щорічно 27 вересня  відзначається Всесвітній день туризму. День туризму – свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша улюблена земля.
У рамках відзначення цього дня   нещодавно у Кунівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів були проведені традиційні тематичні змагання для    учнів 8-11 класів.
   Конкурси були продумані так, щоб навчити учнів користуватися туристським спорядженням, розвивати пізнавальну активність та інтерес до туризму, виховувати почуття патріотизму і любов до рідної землі. Допомогти кожному школяреві зміцнювати волю, навчити переборювати труднощі, з’ясовувати, де і як краще прикласти свої знання, енергію, сили, сприяти інтелектуальному розвитку, естетичному, фізичному, економічному вихованню.
   Змагання розпочались із світань кожною командою своїх суперників. Серед конкурсних випробувань юним туристам найбільше сподобалось ставити туристичний намет, розводити вогнище, залазити у спальний мішок, долати смугу перешкод.  Завершилися змагання спільною піснею.
У ході туристичних змагань як зажди поєдналися і спорт, і туризм, і дружба,  і товариськість, а головне – позитивні емоції і здоров’я, які отримали учні.

Фотогалерея

Переглядів: 254 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0