ГоловнаРеєстраціяВхід Ср, 24.04.2024, 14:32
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2019 » Січень » 2 » Турнір з міні-футболу
09:41
Турнір з міні-футболу

28-29 грудня 2018 року на базі Ізяславської ДЮСШ відбувся  традиційний, міжобласний турнір з міні-футболу серед юнаків 2008 р. н. і молодші, присвячений памяті Героя України Г.М. Кірпи.

У змаганнях взяли участь 8 команд з різних областей. Нашу спортивну школу представляла команда під керівництвом Цимбалюка С. А. Наші юні спортсмени показали хороший рівень гри, високу майстерність та велике бажання до перемоги.

Під час турніру трибуни були заповнені глядачами та вболівальниками, які своєю активною та емоційною підтримкою надихали спортсменів на яскраву та запеклу боротьбу.

У підсумку змагань ІІІ місце посіла команда з м. Нетішин, ІІ місце посіли спортсмени з м. Ізяслав, і на першу сходинку піднялись вихованці з м. Коростень ( Житомирська обл.).

На закритті турніру були присутні: заступник голови Ізяславської райдержадміністрації - Левченко Володимир Борисович, завідувач сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту –Ткачук Віталій Олексійович, директор Ізяславської ДЮСШ – Божкевич Сергій Васильович та президент міжнародної громадської організації "ФОНД ІМЕНІ ГЕОРГІЯ МИКОЛАЙОВИЧА КІРПИ" - Палюх Анатолій Володимирович, який по закінченню змагань нагородив переможців грамотами, кубками, цінними призами і всіх учасників турніру новорічними подарунками.

Вітаємо переможців та бажаємо підкорити ще не одну вершину.

Висловлюємо подяку організаторам та учасникам заходу за активну життєву позицію, та всім хто прийшов і підтримав команди!

Переглядів: 780 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0