ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 03:19
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Жовтень » 23 » Турецька перемога армрестлера з Ізяславщини
10:14
Турецька перемога армрестлера з Ізяславщини

 Українська земля завжди була багата на славних синів та дочок. Вона народжувала і продовжує народжувати талановитих спортсменів, які прагнуть возвеличити свою країну, добившись для неї найгучніших, найвизначніших  перемог.

Увага спортивної громадськості всього світу нещодавно була   прикута до  Анталії (Туреччина),   де зібрались спортсмени  з багатьох куточків землі, щоб підкорити вершини спортивного Олімпу на чемпіонаті світу “40th World Armwrestling» з армрестлінгу.

На цьому чемпіонаті Україну та наш славетний Ізяславський край представляв Шемчук Дмитро – колишній учень Білівського НВК «ЗОШ І-ІІІст-д/с». Перемігши титулованих суперників, він  посів 2 місце (права рука) та 3 місце (ліва рука) в цьому виді рукоборства.

 Спортсменів в світі  стає усе більше, до того ж таких, якими могла б пишатися будь-яка країна. Ми пишаємося тим, що в надскладних умовах наш Дмитро  з гордістю несе  прапор України в своїх міцних руках. Пишаємось  земляком, на честь перемоги якого лунав гімн нашої держави.Спортсмен  є зразком тієї сили духу та впевненості у перемозі, які на сьогодні дуже потрібні всій Україні.

 Від щирого серця бажаємо нашому армрестлеру  непереможного спортивного духу, нових досягнень і перемог на благо Ізяславщини  та України!

Андрощук І.В.

За матеріалами  Білівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - дитячий садок"

Переглядів: 344 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0