ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 00:43
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Листопад » 29 » Тиждень безпеки життєдіяльності у першому дитячому садочку
09:59
Тиждень безпеки життєдіяльності у першому дитячому садочку

   Сучасне суспільство вимагає від нас дотримання певних норм та правил поведінки. Особливо важливим є для кожного з нас дотримання тих правил, які забезпечують кожному збереження життя та здоровя. Наприклад, правила дорожнього руху, правила безпечної поведінки в дорожньо – транспортній обстановці.

   Найчастіше винуватцями та жертвами дорожньо – транспортних пригод стають діти. Вони можуть гратись біля доріг з активним автомобільним рухом, перебігати  дорогу у недозволених для руху пішоходів місцях, можуть неправильно входити чи виходити з транспортних засобів. Але це – діти, до яких потрібен особливий підхід, правильне подання інформації у доступному для маленьких дітей вигляді. Ось чому педагогічний колектив Ізяславського ясла – садка № 1 під керівництвом директора Шаповал А.Д. проводить навчально – виховну роботу з дошкільниками, вважаючи, що з самого раннього віку необхідно вчити дітей безпечній поведінці на вулицях, дорогах, у транспорті та правилам дорожнього руху. У цьому повинні брати участь і батьки, і дошкільна установа, а надалі, звичайно ж, школа та інші освітні установи. Відомо, що звички, закріплені в дитинстві, залишаються на все життя. Дотримання правил безпечного життя має стати усвідомленою необхідністю.

   Саме з метою прищеплення навичок безпечної поведінки та сумлінного ставлення до збереження свого здоров'я, життя та життя оточуючих, активізації роботи з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, узагальнення та розповсюдження кращих форм і методів профілактичної роботи серед учасників навчально-виховного процесу, у рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у Ізяславському ясла – садку № 1 вихователь методист Папель Л. І. та практичний психолог Батюк Н.В. розробили тренінгові заняття для дошкільників та підготували зустріч вихованців ясла – садка № 1 з працівниками Ізяславського сектора реагування патрульної поліції, що відбулись 24.11.2017 р. Вихователі старшої та середньої груп Чернецька Н.М. та Сабадишина Р.Р. у цікавій та доступній формі провели вікторини з питань безпеки життєдіяльності.

   Педагогічний колектив, батьки вихованців закладу та діти – дошкільники, висловлюють щиру вдячність за активну співпрацю майору поліції Ізяславського ВП Славутського ВПГУНП в Хмельницькій області Стаднічуку О.В., старшому лейтенанту поліції Яковишину Ю.О. та старшому сержанту поліції Іванову О.С., які особистою роботою з дітьми зробили зустріч цікавою та сповненою незабутніх вражень. Працівники сектору реагування патрульної поліції Яковишин Ю.О. та Іванов О.С. розповіли дітям про свою роботу, потім разом з вихователями Сабадишиною Р. Р. та Чернецькою Н. М. у веселій формі перевірили знання дітей з питань правил безпечної поведінки в дорожньо – транспортній обстановці. А найсміливіші малюки навіть могли справдити свою заповітну мрію: роздивитись ближче гарну та блискучу патрульну машину. Такі зустрічі та живе спілкування з дорослими представниками поліції надає не тільки незабутні враження, але й виховує у дітей відповідальне ставлення до життя та здоров’я.

За матеріалами Ізяславського ясла-садка №1

Переглядів: 263 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0