ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 19.04.2024, 15:53
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Червень » 29 » Святкування Дня Молоді та Дня Міста
07:55
Святкування Дня Молоді та Дня Міста

   25 червня жителі м. Ізяслав відсвяткували День міста та День молоді. З кожним роком організатори свята намагаються зробити його яскравішим, масштабнішим, насиченим різноманітними заходами і привернути тим самим все більше нових учасників та глядачів.
   Цьогоріч, в рамках святкування Дня молоді та Дня міста, сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту спільно з Ізяславською міською радою на території міського пляжу організовано спортивно-розважальну зону, в якій всі бажаючі могли випробовувати свої сили у різних видах спорту. Урочисте відкриття змагань відбулось під головуванням завідувача сектором молоді та спорту Віталія Ткачука та заступника міського голови Віталія Андрійчука. Підрахунок результатів та підведення підсумків змагань проводила спеціаліст сектору молоді та спорту Інна Гуменюк. Спортивно-розважальна програма проходила в трьох напрямках: інтелектуальні види спорту – шахи, шашки, складання «Кубика Рубіка»; силові види спорту - штовхання гирі, метання довбні, перетягування канату; ігрові види - пляжний футбол, пляжний волейбол.
   Ізяславчани вкотре довели, що є небайдужою громадою та активно долучались до спортивних заходів. Переможці отримали грошову винагороду від міської ради, кубки та грамоти від відділу освіти, молоді та спорту.
   Від мешканців та гостей нашого міста звучали слова подяки за цікавий відпочинок та отриманні позитивні емоції від свята.

Фотогалерея

Переглядів: 363 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0