ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 17:04
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Березень » 23 » Спорту на селі - бути!
15:17
Спорту на селі - бути!

   З приходом нового сільського голови Годованця Володимира Васильовича значно пожвавилась спортивна робота в с. Радошівка, а саме: відновлено  спортивний зал в будинку культури, більярдний зал, поставлені тенісні столи, приведений до належного стану стадіон.

   Три роки тому з ініціативи сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та з допомогою спонсорів, меценатів та просто любителів спорту, таких як Мартинов Ігор Дмитрович, Красногір Валерій Миколайович, Петрицький Віталій, було відновлено спортивну роботу футбольної команди «Радошівка». Гравці команди своєю цікавою грою завжди збирають повні стадіони та зали вболівальників, а вже в першому сезоні вони стали призерами Чемпіонату Ізяславського району з футболу.

   19 березня 2017 року в с. Радошівка відбулось свято спорту.  Була проведена товаристська гра з футболу між командами с. Радошівка і с. Путринці, в якій перемогу здобула команда с. Радошівка. Також відбулись змагання з волейболу на кубок В. Стасюка, під час яких зустрілись команди      с. Радошівки, с. Путринці, с. Михлі, с. Плужного. В напруженій боротьбі перемогу здобула команда с. Михля.

   Із побажаннями спортивних успіхів на святі був присутній завідуючий сектору молоді та спорту Ткачук Віталій Олексійович. Він вручив грамоту за вагомий внесок у розвитку спорту на селі Мартинову Ігорю Дмитровичу, який постійно надає транспорт для перевезення спортсменів, а на цьому святі   подарував футбольній команді с. Путринці нову спортивну форму. Також Віталій Олексійович подякував сільському голові Годованцю Володимиру Васильовичу за активну діяльність по відновленню спортивно-масової роботи на території сільської ради та Красногіру Валерію Миколайовичу, який є постійним організатором спортивної роботи, творча ініціатива і натхнення якого є прикладом підростаючому поколінню.

   Всім учасникам і організаторам спортивних свят на території Радошівської сільської ради бажаємо здоров’я та нових спортивних досягнень.

Переглядів: 328 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0