ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 02:21
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Липень » 19 » Січовики на вишколі «Нескорені»
13:39
Січовики на вишколі «Нескорені»

11-16 липня 2018 року на запрошення Молодіжної громадської організації "Сонячна Січ" представники Великорадогощанського січового товариства Яворський Юрій, Стадніченко Галина,  Гусарець Оксана, Ковальчук Валентина зі своїм наставником Мельником Миколою Володимировичем взяли участь у Всеукраїнському національно-патріотичному військово-спортивному вишколі «НЕСКОРЕНІ» імені Ярослава «Роберта» Мельника та фестивалі патріотичної пісні «Яворина -2018» .

 Діти та дорослі, представники 14 областей України,  проживали у наметовому містечку посеред мальовничих Карпат, здійснювали  походи місцями слави ОУН та УПА, вчились надавати першу невідкладну допомогу на заняттях з  тактичної медицини, опановували основи спортивного туризму, змагалися на смузі перешкод, проходили теренову гру, тренування в стилі кросфіт. Масу емоцій викликали заняття військовою справою (лазертаг, розбірка ММГ, військова тактика, знайомство з вибухо-технічним ремеслом, стрільба з лука).   Екскурс по історичних виставках та живе спілкування з очевидцями часів визвольної боротьби, похід пліч-о-пліч з відважним українським кіборгом – все це залишило незабутні враження у серцях козацької юні.  

  Коло друзів Січі за ці дні розширилось, завдяки тому, що ми не тільки вчились новому, а й показували те, що вміємо самі. Майстеркласи з козацького поєдинку, козацькі забави, тренування у ходінні босоніж по жару, які проводив керівник гуртка козацького гарту «Радигаст» Микола Мельник, викликали жваве зацікавлення та бажання співпрацювати. А те, що наш наставник вміє проходити через вогонь як справжній козак-характерник, здивувало усіх. Представники військово-спортивних, патріотичних клубів із різних куточків України зацікавились діяльністю Великорадогощанського січового товариства та наметового табору «Січ», готові до співпраці та мають бажання побувати на Січі, пройти козацький вишкіл.

Січовики, учасники вишколу, за наповнені яскравими враженнями дні щиро вдячні  організаторам таборування;  меценатам, які надали матеріальну підтримку в організації поїздки: отаману ГО «Ізяславське козацтво» Олексію Корінцю, М’якотівському сільському голові Сергію Залєвському, кошовому отаману Великорадогощанського січового товариства Івану Гаврилюку; а також Ізяславському районному будинку творчості дітей та юнацтва та адміністрації Ізяславського НВК №5 за надане туристичне спорядження.

Отож Великорадогощанська січ знову розширює коло спілкування з дорослими та дітьми, які люблять Україну,  багато знають та вміють, готові працювати на славу своєї Батьківщини.

Пресцентр Великорадогощанського січового товариства

Переглядів: 324 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0