ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 17:33
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Травень » 7 » Щорічний турнір з футболу присвячений пам’яті Юрія Минюка
07:43
Щорічний турнір з футболу присвячений пам’яті Юрія Минюка

Нещодавно за ініціативи друзів та підтримки сільської ради в с. Ріпки проходив Щорічний турнір з футболу присвячений пам’яті Юрія Минюка. У змаганнях взяли участь 4збірні команди молоді: с. Ліщани, с.Путринці, с. Ріпки та ІВК №31 м. Ізяслава. Усі вони продемонстрували чудову гру, де кожен поєдинок був цікавим і напруженим.  Кожен футболіст вважав своїм обов’язком докласти максимум зусиль для перемоги власної команди.

У підсумку змагань ІІІ місце посіла команда з с. Ліщани, ІІ місце посіла команда ІВК №31 м. Ізаслава, на першу сходинку піднялись спортсмени с. Ріпки. Після закінчення фінальної гри відбулося закриття турніру. Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, грамотами та медалями. За активну участь у змаганнях молодь с. Путринці отримала у подарунок футбольний м’яч.Також було нагороджено статуеткою кращого гравця турніру, яким став Микола Данилюк.

По закінченню турніру представники команд подякували за запрошення та відзначили високий рівень змагань і хорошу організацію.

Фотогалерея

Переглядів: 278 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0