ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 20:19
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Лютий » 23 » Семінар заступників директорів з виховної роботи, керівників шкільних методичних об'єднань класних керівників
08:38
Семінар заступників директорів з виховної роботи, керівників шкільних методичних об'єднань класних керівників

 

 22 лютого 2017 року відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи, керівників шкільних методичних об’єднань класних керівників (26 педагогів).  Кудрей С.О., голова районного методичного об’єднання класних керівників, ознайомила присутніх із матеріалами  розширеного зібрання обласної педагогічної студії "Відродження" з питань морально-духовного виховання учнів, учасником якого вона була 14 лютого 2017 року. Організаторами засідання виступили центр виховної роботи Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти спільно з Подільським культурно-просвітницьким центром ім. М.Реріха. Світлана Олексіївна довела до відома педагогів зміст розробок та презентацій, присвячених  500-річчю Реформації,  які можна використати під час проведення тематичних заходів в навчальних закладах. А також поділилася  своїми враженнями від  робіт, які були представлені на виставці скульптура О.Леонова «Верховенство Духу».

   Мордач В.В., заступник директора з виховної роботи Ізяславського НВК №5, поділилася досвідом роботи щодо створення системи право освітньої та право виховної роботи. Учасників семінару зацікавили шкільні програми «Правова освіта», «Родина», інформаційні буклети класним керівникам та батькам щодо запобігання насиллю, шкідливим звичкам, дотримання прав та обов’язків усіх учасників навчально – виховного процесу.

   Хмиз Л.І., методист з виховної роботи довела до відома присутніх «Комплексну програму використання трирівневої моделі у профілактиці правопорушень серед неповнолітнього населення на території Ізяславського району на 2017 – 2020 роки», затвердженою Ізяславською районною радою. Було прийнято рішення розглянути заходи щодо виконання Програми на засіданнях педагогічних рад та передбачити відповідні заходи в плані роботи навчального закладу.

   Учасники семінару обговорили інформацію щодо появи в Інтернет просторі спільнот «Море китів», «Тихий дім». Підлітків, які стають учасниками таких груп, психологічно підводять до самогубства. Необхідно кожному педагогу ознайомитися з даною інформацією, довести до відома батьківської громадськості, бути уважними до дітей та їх підліткових проблем.

   На завершення усіх присутніх було запрошено на вистави Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім.. Старицького: «По щучому»  М. Кропивницький та «Втеча з майбутнього» М. Бортник–Гулевата. Вистави відбудуться 16 березня 2017 року, в Ізяславському районному будинку творчості дітей та юнацтва. Вартість квитка – 25 гривень. Час початку вистав буде повідомлено додатково.

Методист РБТДЮ Хмиз Л.І.

Переглядів: 381 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0