ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 19.04.2024, 00:30
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Січень » 18 » Семінар з інклюзивного навчання
08:17
Семінар з інклюзивного навчання

12 січня 2017 року, на базі Радошівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся  районний семінар по обміну досвідом з питань впровадження інклюзивної освіти. На семінарі були присутні: Сологуб Л.В. головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, завідувач психолого-медико-педагогічної консультації Гнатюк С.І., консультант ПМПК Бондарук О.В., директори шкіл де запроваджено інклюзивне навчання, заступники по навчально-виховній роботі, вчителі інклюзивних класів, асистент вчителя, практичний психолог, вчитель-логопед. На початку семінару з привітальним словом виступила директор школи Кравець Г.П. та ознайомила гостей з основними питаннями інклюзивної освіти про основні проблеми впровадження інклюзії в школі.

Заступник по навчально-виховній роботі Придачук Г.Р. ознайомила присутніх з основними вимогами інклюзивної освіти, основною документацією, яку необхідно вести у інклюзивному класі. Також Ганна Романівна поділилася основними проблемами з якими можна зустрітися при організації роботи в інклюзивному класі, шляхами їх вирішення. Вчитель Радошівської ЗОШ Доценко Т.Л. ділилась своїм досвідом роботи в інклюзивному класі та зауважила на необхідності співпраці таких спеціалістів, як вчитель асистент, практичний психолог та логопед.

На завершення роботи семінару головним  спеціалістом та завідувачем ПМПК відділу освіти Ізяславської РДА було підведено підсумок роботи всіх учасників семінару щодо результативності впровадження інклюзивного навчання у Радошівській ЗОШ І-ІІІ ступенів і зроблено висновок про те, що тільки правильно підібрана команда фахівців для роботи в інклюзивному класі, міцна співпраця з батьками , залучення сім’ї до участі у навчально-виховному процесі дозволить повністю реалізувати свій потенціал дитині з особливими освітніми потребами і в майбутньому приносити користь суспільству і стати повноцінним його членом.

Всі учасники семінару запросили до співпраці усіх не байдужих, креативних вчителів, які не бояться відкривати щось нове, які вміють побачити, віднайти в кожній дитині певну особистість, які хочуть і можуть працювати по новому.

Не бійтеся подати руку кожній дитині!

Пам'ятайте, що кожна дитина – насамперед дитина,

а потім дитина з особливими потребами!

 

Переглядів: 353 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0