ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 19:59
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2013 » Листопад » 26 » Семінар керівників навчально-виховних комплексів «ЗОШ – дошкільний заклад».
11:43
Семінар керівників навчально-виховних комплексів «ЗОШ – дошкільний заклад».

         22.11.2013 року на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І ступеня ясла-садок №6» відбувся семінар керівників навчально-виховних комплексів «ЗОШ – дошкільний заклад».

         На семінарі розглядалось питання реалізації Базового компоненту дошкільної освіти в освітньому процесі дошкільного навчального закладу. Директори закладів ознайомились з організацією та проведенням інтегрованого підсумкового заняття з логіко-математичного, природничого та мовленнєвого напрямків в різновіковій групі. Детально розглядались ефективні умови, особливості, види, інноваційні форми організації навчальної діяльності дошкільників, які відвідують групу короткотривалого перебування.  Керівникам надана  консультація щодо здійснення контролю та керівництва освітнім процесом в дошкільній групі.

       Більш глибше про реалізацію завдань програми та БКДО адміністрація та педагоги ДНЗ та НВК «ЗОШ-д/з» зможуть дізнатися з методичного посібника О. Пугач «Організація навчальної діяльності в групах короткотривалого перебування», та методичних рекомендаціях О. Пугач «Організація та аналіз освітнього процесу в ДНЗ», які виставлено на дошкільній сторінці у рубриці «Керівникам ДНЗ».


Переглядів: 401 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0