28 березня 2017 року на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5, ім. О.П. Онищука, гімназія», за ініціативи відділу освіти, молоді та спорту, відбувся семінар для кухарів та відповідальних за харчування на тему «Якість приготування страв як основний чинник охоплення дітей гарячим харчуванням». Відкрила семінар директор закладу Бізюк Любов Сергіївна, яка представила харчоблок, розповіла всім присутнім про документацію, необхідною в організації харчування в даному закладі, ознайомила присутніх з вимогами до якості сировини та приготування обідів. Люба Сергіївна розповіла про те, як перевіряється якість сировини, яка надходить на харчоблок, в навчальному закладі, скільки учнів харчується, як ведеться документація працівниками харчоблоку. Відповідальна за харчування Мордач Вікторія Василівна поділилась досвідом роботи з питання сервіровки стола, організацією контролю за якістю харчування в навчальному закладі. Працівник кухні Гливіна Ірина Василівна познайомила присутніх з технологією приготування страв. Наприкінці семінару відбулася презентація учнівського проекту «Цукерки». Підвела підсумки семінару відповідальна за харчування в районі, головний спеціаліст відділу Крюкова Людмила Володимирівна, яка подякувала колективу НВК № 5 та детально зупинилася на основних проблемах, які виникають при організації харчування учнів та надання якісних харчових послуг для школярів. Учасниками семінару обговорювалися шляхи вирішення даних проблем.
|